- Jeg har kanskje et urealistisk syn på hvor fort jeg kan komme tilbake

Pål Anders Ullevålseter drømmer fortsatt om seier i Dakar.

DRØMMER OM DAKAR: Pål Anders Ullevålseter pådro seg et lårbrudd i Qatar for en snau måned siden. Han håper å være tilbake på motorsykkelen i august. Foto: Vladimir Kusnier/Team Ullevålseter / NTB scanpix
DRØMMER OM DAKAR: Pål Anders Ullevålseter pådro seg et lårbrudd i Qatar for en snau måned siden. Han håper å være tilbake på motorsykkelen i august. Foto: Vladimir Kusnier/Team Ullevålseter / NTB scanpixVis mer

Pål Anders Ullevålseter håper å være tilbake på motorsykkelen i august.

For en måned siden pådro 44-åringen seg lårbrudd i Qatar. Ullevålseter måtte opereres. Fortsatt er han avhengig av krykke.

- Fra jeg lå i ørkenen og så at låret var brukket tvert av og til i dag, føler jeg at jeg har vært positiv og at jeg kanskje har et urealistisk syn på hvor fort jeg kan komme tilbake, sier Ullevålseter til Aftenposten.

Neste steg er å sette seg på tråsykkel. Først i august er det håp om å sette seg på motorsykkelen. Ullevålseter gir ikke opp Dakar-drømmen.

- Jeg blir fortsatt drevet av drømmen om å gå til topps i Dakar-rallyet, og livet er fantastisk med det jeg driver med. Det er vanskelig å gi slipp på det, innrømmer motorsyklisten til Aftenposten.

(NTB)