Jeg har kone, barn og barnebarn som jeg ikke får se i julen

Louis van Gaal kritisk til desember-programmet.

FORVENTER MER:  Louis van Gaal (t.v) forventer at Robin van Persie fortsetter å spille slik han gjorde i helgen. Nederlenderen er også svært kritisk til det tøffe kampprogrammet i desember, Foto: NTB SCANPIX/ AFP PHOTO / OLI SCARFF
FORVENTER MER: Louis van Gaal (t.v) forventer at Robin van Persie fortsetter å spille slik han gjorde i helgen. Nederlenderen er også svært kritisk til det tøffe kampprogrammet i desember, Foto: NTB SCANPIX/ AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester United-manager Louis van Gaal liker ikke julekampene i Premier League. Han mener de ikke er bra for spillerne.

Nederlenderen får i år sin første smak på engelsk fotball midt i julehøytiden. Gjennom sin mangeårige trenerkarriere har van Gaal vært vant til å ta ferie før julen ringes inn.

Hele fire Premier League-runder skal spilles over ni dager.

Jeg liker det ikke, men det er ikke noe jeg kan endre på. Det er ikke bra for spillerne med kun to dager mellom kampene, men slik er det her i desember. Vi har også alle en familie. Jeg har kone, barn og barnebarn som jeg ikke får se i julen, sier van Gaal ifølge Sky Sports.

van Persie-forventninger Selv om Robin van Persie hamret inn et praktmål i Manchester Uniteds 3-0-seier over Hull, forventer manager Louis van Gaal at spissen hever seg.

Van Persie har i høst vært en skygge av seg selv. Nederlenderen måtte spesielt tåle hard kritikk etter en meget svak prestasjon i Uniteds heldige 2-1-seier over Arsenal. Men mot Hull lørdag viste han snev av sitt gamle jeg.

I tillegg til målet som sendte United opp i 3-0 i annen omgang, bidro han med en målgivende pasning da Wayne Rooney doblet ledelsen like før pause. Men van Gaal forventer mer av sin landsmann framover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer