Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Jeg har kone, barn og barnebarn som jeg ikke får se i julen

Louis van Gaal kritisk til desember-programmet.

 FORVENTER MER:  Louis van Gaal (t.v) forventer at Robin van Persie fortsetter å spille slik han gjorde i helgen. Nederlenderen er også svært kritisk til det tøffe kampprogrammet i desember, Foto: NTB SCANPIX/ AFP PHOTO / OLI SCARFF
FORVENTER MER: Louis van Gaal (t.v) forventer at Robin van Persie fortsetter å spille slik han gjorde i helgen. Nederlenderen er også svært kritisk til det tøffe kampprogrammet i desember, Foto: NTB SCANPIX/ AFP PHOTO / OLI SCARFF Vis mer

Manchester United-manager Louis van Gaal liker ikke julekampene i Premier League. Han mener de ikke er bra for spillerne.

Nederlenderen får i år sin første smak på engelsk fotball midt i julehøytiden. Gjennom sin mangeårige trenerkarriere har van Gaal vært vant til å ta ferie før julen ringes inn.

Hele fire Premier League-runder skal spilles over ni dager.

Jeg liker det ikke, men det er ikke noe jeg kan endre på. Det er ikke bra for spillerne med kun to dager mellom kampene, men slik er det her i desember. Vi har også alle en familie. Jeg har kone, barn og barnebarn som jeg ikke får se i julen, sier van Gaal ifølge Sky Sports.

van Persie-forventninger Selv om Robin van Persie hamret inn et praktmål i Manchester Uniteds 3-0-seier over Hull, forventer manager Louis van Gaal at spissen hever seg.

Van Persie har i høst vært en skygge av seg selv. Nederlenderen måtte spesielt tåle hard kritikk etter en meget svak prestasjon i Uniteds heldige 2-1-seier over Arsenal. Men mot Hull lørdag viste han snev av sitt gamle jeg.

I tillegg til målet som sendte United opp i 3-0 i annen omgang, bidro han med en målgivende pasning da Wayne Rooney doblet ledelsen like før pause. Men van Gaal forventer mer av sin landsmann framover.

- Enhver spiss trenger å score et mål. Når du ikke har scoret på to-tre kamper, trenger du å få nettkjenning. Jeg er glad på hans vegne, men jeg er sikker på at han kan spille bedre enn dette, sa van Gaal etter lørdagens seier.

United-manageren valgte å starte van Persie i nummer 10-rollen, men måtte raskt gjøre endringer da Ángel Di María måtte ut med skade.

- Jeg føler han spilte bedre i spissrollen da jeg ble tvunget til å flytte på ham. Han kan spille veldig bra som nummer 10, men da må man gjøre flere pasninger enn han gjorde i dag.

Manchester United har løftet seg etter en middelmådig seriestart. Rødtrøyene jakter sin fjerde strake seier når Stoke gjester Old Trafford tirsdag. United ligger på den viktige fjerdeplassen med sine 22 poeng etter 13 kamper. Det skiller elleve poeng opp til serieleder Chelsea.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling