- Jeg har lyst på revansj

Offensiv Opdal etter Tyrkia-tabben.

GARDERMOEN/VALLETTA (Dagbladet.no): Norge pålitelige målvakt Håkon Opdal (25) sviktet da det gjaldt som mest, i den potensielt EM-avgjørende kampen mot Tyrkia.

Men han er overbevist om at han kan levere en toppkamp allerede på onsdag, mot Malta.

- Det ville vært kjekt å få spilt en bra kamp igjen kjapt. Jeg har lyst på revansje og de tingene der, sier Brann-målvakta til Dagbladet.no.

- Tilfeldig at det skjer mot Tyrkia

Til tross for at Thomas Myhre og han nå har gjort til sammen tre tabber mot Tyrkia i EM-kvalifiseringen, har de ikke diskutert dette spesielt.

- Vi diskuterer situasjoner, som vanlig. Men vi har ikke snakket spesielt om at det skjedde mot Tyrkia igjen. Det er nok mest tilfeldig, tror Opdal.

- Jeg vil ikke fortelle hva Håkon og jeg snakker om. Men generelt er det en fordel – for alle – at neste kamp kommer fort etter denne nedturen, sier rutinerte Myhre til Dagbladet.no.

I likhet med alle andre keepere, har Opdal gjort noen tabber i karrieren. Men han er også kjent for å være flink til å legge dem bak seg.

HER GLIPPER DET: Håkon Opdal er alt for sein på skuddet fra Emre, og slipper Tyrkia inn igjen i kampen etter at Erik Hagen hadde gitt Norge en drømmestart. Foto: SCANPIX
HER GLIPPER DET: Håkon Opdal er alt for sein på skuddet fra Emre, og slipper Tyrkia inn igjen i kampen etter at Erik Hagen hadde gitt Norge en drømmestart. Foto: SCANPIX Vis mer

Usikkert hvem som står onsdag

- Jeg har vel ikke noen spesielle triks, det handler mest om å se framover, sier han.

Landslagssjef Åge Hareide - som smilende antyder en norsk keeperforbannelse mot Tyrkia - hadde i går ikke bestemt seg for om han vil gjøre endringer på keeperplassen foran møtet med Malta.

- Dette kan jeg ikke si noe om ennå. Men når det gjelder det 1-1-målet, så ble det gjort flere feil en Håkons. Målscorer Emre skulle ikke engang fått løsnet skudd, mener han.

- Og vi vet at Håkon er klar på onsdag hvis han blir valgt, tillegger Hareide.

- Jeg har lyst på revansj
<B>SNAKKET MED OPDAL:</B> Thomas Myhre mener det er bra for Håkon Opdal at han får en sjanse til å rette opp inntrykket allerede til onsdag.