- Jeg har mistet mye av håret

Contador klager på manglende søvn, lønn og støtte.

FORTSATT I ASTANA-DRAKT: Alberto Contador må sykle med drakta til sin gamle arbeidsgiver Astana fram til årsskiftet. Han er svært skuffet over at laget han syklet for i tre sesonger nå har vendt ham ryggen. Her er han på treningsleir i Fuerteventura sammen med sitt nye lag Saxo Bank-Sungaard. Foto: EPA/Carlos de Saa
FORTSATT I ASTANA-DRAKT: Alberto Contador må sykle med drakta til sin gamle arbeidsgiver Astana fram til årsskiftet. Han er svært skuffet over at laget han syklet for i tre sesonger nå har vendt ham ryggen. Her er han på treningsleir i Fuerteventura sammen med sitt nye lag Saxo Bank-Sungaard. Foto: EPA/Carlos de Saa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I påvente av at det spanske sykkelforbundet ferdigbehandler dopingsaken mot ham, befinner Alberto Contador seg for øyeblikket på treningsleir i Fuerteventura sammen med sin nye arbeidsgiver Saxo Bank-Sungaard.

Spanjolen har hatt noen tøffe måneder etter at han testet positivt på det forbudte stoffet clenbuterol under en hviledag i Tour de France i sommer.

I sitt første møte med pressen etter at nyheten ble offentlig kjent sa Contador at han ikke hadde sovet på halvannen måned. Og situasjonen har bare forverret seg siden da:

- Jeg har mistet mye hår på grunn av stresset, sier Contador i et intervju med spanske abc.es, gjengitt av cyclingnews.com.

Uten lønn Stresset er ikke bare et resultat av uvissheten rundt utfallet av dopingsaken. Contador opplever det også som en stor påkjenning at hans gamle lag Astana har vendt ham ryggen helt, både på et økonomisk og menneskelig plan.

- Etter å ha vunnet to tourer, en Giro og en Vuelta med dem, har de ikke så mye som sendt ut én støtteerklæring. Og jeg har ikke fått lønn siden september, klager han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer