- Jeg har nesten aldri blitt så glad for et mål i hele mitt liv

Matchvinner Dahl-Andersen kjempet mot tårene.

MATCHVINNER: Stavanger Oilers måtte kjempe hardt for 2-1-seieren mot Lørenskog lørdag, men en Christian Dahl-Andersen-scoring i sudden death ga serielederen to svært viktige poeng. 
Foto: Carina Johansen  / NTB Scanpix
MATCHVINNER: Stavanger Oilers måtte kjempe hardt for 2-1-seieren mot Lørenskog lørdag, men en Christian Dahl-Andersen-scoring i sudden death ga serielederen to svært viktige poeng. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavanger Oilers måtte kjempe hardt for 2-1-seieren mot Lørenskog lørdag, men en Christian Dahl-Andersen-scoring i sudden death ga serielederen to svært viktige poeng.

Oilers-helten har hatt en svært tøff periode, og er i det siste blitt flyttet fra første- til fjerderekka.

Lørdag ble han matchvinner i forlengningen da Oilers slo Lørenskog 2-1.

- Jeg har nesten aldri blitt så glad for et mål i hele mitt liv. Jeg måtte faktisk kjempe mot tårene, sa han ifølge Stavanger Aftenblad etter kampen.

At Dahl-Andersen ble matchvinner, gledet Oilers-trener Petter Thoresen stort.

- Det var veldig gøy at han ble matchvinner, og det er selvsagt viktig for oss at han leverer. Vi er helt avhengige av at våre såkalt beste spillere presterer, og det har han ikke gjort så langt denne sesongen, sier Thoresen.

Poengløs Dahl-Andersen har plukket enormt med poeng for Oilers de siste årene, men i vinter har det ikke gått på skinner. I det siste har han vært poengløs i flere kamper på rad, men lørdag løsnet det endelig igjen.

- Dette betyr veldig mye for meg. Jeg sa allerede torsdag at jeg følte jeg var på vei tilbake, og selv om jeg strevde en del og langt fra dominerte i denne kampen heller, så spilte jeg i hvert fall med høy intensitet og hundre prosent innsats. Å bli belønnet med den avgjørende scoringen er helt ubeskrivelig. Det føles som om mange kilo har falt av skuldrene mine, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.