- Jeg har nok startet min siste kamp for Godset

Klausul spikrer Ohr til benken for godt.

LENKET TIL BENKEN: Det er ikke bare sportslige årsaker til at Stian Ohr ikke lenger får starte kamper for Strømsgodset. I dag venter Molde for den nedrykkstruede klubben fra Drammen. - Dette er én av to kamper i året hvor jeg håper Molde gjør det dårlig, sier Ohr til Dagbladet.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
LENKET TIL BENKEN: Det er ikke bare sportslige årsaker til at Stian Ohr ikke lenger får starte kamper for Strømsgodset. I dag venter Molde for den nedrykkstruede klubben fra Drammen. - Dette er én av to kamper i året hvor jeg håper Molde gjør det dårlig, sier Ohr til Dagbladet. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg Molde - Strømsgodset og fem andre kamper i Tippeligaen direkte i livestudio fra kl. 18!

||| MOLDE (Dagbladet.no): Strømsgodset ligger farlig nær et nedrykk. Skal Stian Ohr (31) starte dagens bortekamp mot moderklubben Molde, koster det 400.000 kroner.

— Jeg har nok startet min siste kamp for Godset, sier Ohr til Dagbladet.

Siden tippeligadebuten med Molde i 1996 har Stian Ohr smertelig fått erfare hvor bittert et nedrykk kan være. Han har rykket ned med Start, Stabæk og sist med Molde i 2006. Nå nærmer karrieren seg slutten og en fremtid i Strømsgodset ser han på som nærmest en umulighet.

- Da jeg ble solgt fra Molde etter 2006-sesongen hadde overgangen en klausul om at Molde skal ha mer penger når jeg har spilt 50 kamper fra start for Strømsgodset. Jeg vet ikke nøyaktig summen, men det har tidligere vært antydet rundt 400.000 kroner. Dette er penger Godset også må betale om jeg forlenger kontrakten som utløper i år, forteller han.

Ikke vunnet borte siden 2008

Ohr hevder det er langt fra ideelt å være spikret til benken på grunn av penger. Han mener også at fotballen i Norge har utviklet seg i en retning som gjør det vanskeligere å finne seg en ny klubb nå, enn det var tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer