- Jeg har nok vært litt naiv

LONDON (Dagbladet): Egil Drillo Olsen vurderer å gi opp å lære Wimbledon å spille soneforsvar. Men han forsøker fram til jul. - Ønsket om å endre et 10-20 år gammelt markeringssystem over natta var nok naivt innrømmer Drillo.

Han gir seg selv drøye tre måneder på å få formasjon på Wimbledons defensive arbeid.

- Fungerer det ikke ved juletider, må jeg vurdere å la dem spille det systemet de kjenner til, sier Drillo.

Etter seks kamper sitter Wimbledon med bare fem poeng, til tross for at motstanderne, med unntak av Chelsea, ikke kan sies å ha vært de sterkeste.

- Det har vært litt skuffende, men vi vet hvor skoen trykker og jobber med å rette på det. Vi viste litt bedre takter forsvarsmessig mot Chelsea. Men til og med der tapte vi sjansestatistikken 8-2, sier Olsen selvkritisk.

Wimbledons dårlige start tar han helt og fullt på sin kappe:

Naivt

- Feilen er min. Men jeg har troen på at vi skal få det til, sier Drillo.

Til hjemmekampen mot Derby i morgen er John Hartson tilbake etter noen ukers skadeavbrekk. Av de i førsteelleveren er det bare midtstopper Dean Blackwell Drillo må unnvære.

Ikke krise

- Det er for tidlig i sesongen til å begynne å snakke om at det er enkelte kamper det er spesielt viktig å vinne. Noen krise er det ikke hvis vi taper til helga, men det er klart at på papiret ser det greiere ut med hjemmekamp mot Derby enn neste uke da vi spiller borte mot Manchester United, sier Drillo.