PLUTSELIG OPPMERKSOMHET: Stabæk-leder Richard Jansen synes det er påfallende at pressen kommer løpende med en gang de hører ordet «sex», mens Champions League-innsatsen til laget forbigås i større stillhet.
Foto:  Bjørn Sigurdsøn  / SCANPIX .
PLUTSELIG OPPMERKSOMHET: Stabæk-leder Richard Jansen synes det er påfallende at pressen kommer løpende med en gang de hører ordet «sex», mens Champions League-innsatsen til laget forbigås i større stillhet. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .Vis mer

- Jeg har rådet henne til å takke nei til FHM

Stabæk-leder overrasket over medias fokus etter sextweet.

(Dagbladet): Stabæk-keeper Guro Pettersen har fått tilbud om å stille opp i FHM etter at et pek gikk utover henne og Twitter-kontoen hennes i garderoben i går.

Lagvenninnene kastet seg over en ubevoktet mobiltelefon og la ut en twitter-melding, som raskt ga Pettersen mer medieoppmerksomhet enn hun trolig er vant med.

Det synes Stabæk-leder Richard Jansen er et tankekors.

- Jeg er ikke oppgitt, jeg bare konstaterer at når det blir lagt ut en tullemelding på Twitter, da kommer de (pressen), mens da vi og Røa gikk videre i Champions League får ikke det oppmerksomhet i det hele tatt. Det overrasker meg, sier han til Budstikka.

- Av og til får jeg en følelse av at sportsjournalistikken blander seg mer med stoff man finner i Se og Hør. Du ser det jo foran herrelandslagets kamper også. Mange av sakene som blir publisert hadde passet bedre i Se og Hør, sier Jansen, som også ga uttrykk for det samme via Twitter etter TV 2s omtale av saken i går.

Guro Pettersen sa tidligere i dag at hun vurderte å stille opp for mannebladet. Det håper Jansen hun takker nei til.

- Guro er et voksent menneske og kan gjøre som hun vil, men jeg har rådet henne til å takke nei, sier han til Budstikka.

Twitter-fella Guro Pettersen gikk i fikk stor oppmerksomhet flere steder, og Trine Rønning og lagkameratene var godt fornøyd med innsatsen.

- Det er ei vi kan kødde med. Det er ikke all som tåler det, men Guro har akkurat det som kreves for en sånn spøk, sier Rønning til TV 2.