«Jeg har registrert at det ønskes mer åpenhet fra NFFs administrasjon. Det kan nok være slik at min åpenhet ikke var det man var ute etter»

Aasland om e-posten.

BLÅSER UT: Ronny Aasland i Norges Fotballforbund gikk til knallhardt angrep på navngitte personer i fotballnorge. Det gjorde han med forsett. Foto: NTB Scanpix
BLÅSER UT: Ronny Aasland i Norges Fotballforbund gikk til knallhardt angrep på navngitte personer i fotballnorge. Det gjorde han med forsett. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet) Ronny Aasland sier han står inne for den knallharde kritikken han kommer med i en e-post til en rekke sentrale personer i fotballnorge.

Direktør for strategi og forretningsutviklingi Norges Fotballforbund, det er Aaslands tittel, mener e-posten uttrykker hans «opplevelse av hvordan organisasjonen blir svekket og angrepet».

- Bakgrunnen for denne svært personlige og direkte tilbakemeldingen til kollegaer og representanter for fotballen er sammensatt. Jeg stiller spørsmål om motivene - og de kan være flere og mer sammensatt en det som fremkommer i mailen, skriver han i en uttalelse til Dagbladet.

- Jeg stiller spørsmål om kunnskapen de besitter, og om skadene det påfører norsk fotball. Og den svært bevisste regien som ligger bak, fortsetter NFF-direktøren.

Skuffelse Utblåsningen til Aasland kommer etter flere oppslag om pengebruken i NFF i VG de siste dagene, og saker om maktkampen mellom NFF og NTF i Dagbladet.

Mens Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball har forhandlet om en ny hovedavtale, der store penger står på spill, har den såkalte grasrota i norsk fotball skrudd på alarmen i frykt for at eliten skal tilrive seg makt over de kommersielle rettighetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer