- Jeg har ringt ham

NADDERUD (Dagbladet): Nils Arne Eggen fikk i går nok en grunn til å kjøpe ny spiss. Og til tross for at han allerede har takket nei, så nekter Eggen å gi opp å få Bengt Sæternes til Lerkendal.

- Nei, vi har ikke gitt opp det, nei. Vi jobber med saken, sier Eggen til Dagbladet.

- Så du har snakket med Sæternes etter at han sa nei første gang?

- Å, ja, jeg har ringt Bengt, men ønsker ikke å si noe mer enn det foreløpig. Jeg håper at han vil ombestemme seg, og alt er egentlig opp til han.

Tafatt

For etter å ha sett et målløst oppgjør der det meste av spillet foregikk på midtbanen, og de største scoringssjansene skapt på to dødballer med midstopperduoen Erik Hoftun og Tor Trondsen som avsluttere, så konkluderer Nils Arne Eggen med følgende:

- Vi mangler kraft i angrepsspillet, men vi kunne og burde avgjort denne kampen til vår fordel etter en god andre omgang.

Skapte for lite

Men det var ikke bare mangelen av en Sæternes som gjorde at RBK framsto som et litt tafatt lag i går.

- 0- 0 er ikke bra nok for Rosenborg. I den situasjonen vi er i nå, så kan vi ikke fortsette å gi bort poeng på denne måten. Sjøl om mye av inntrykket ville forandret seg om vi hadde satt en av de store sjansene vi fikk, sier Ørjan Berg som er enig i at RBK skapte altfor lite.

Tar ikke gull

I går var den lille bodøværingen god igjen, men desverre blir han sørgelig alene om framdriften i laget. RBK var baktunge, og greide aldri å få i gang sitt beryktede overgangsspill. Likevel ser Berg mye positivt i spillet.

- Vi har jo egentlig aldri spilt noe bra her på Nadderud, så denne kampen var egentlig ikke så ille siden vi skaper mest sjanser. Og for å være ærlig så tror jeg egentlig ikke at vi er så mye dårligere nå enn vi var på samme tid i fjor, sier Ørjan Berg til Dagbladet.

Assitenttrener Ola By Rise har følgende situasjonsanalyse av RBK per i dag:

- Vi har ikke tapt på seks kamper, men likevel gitt fra oss seks poeng. Vi scorer for lite på bortebane, og fortsetter det sånn, må vi bare glemme å snakke om seriegull, og ta den berømte «en kamp av gangen».

SPISS-SPEIDING: Nils Arne Eggen speider etter en ny spiss. - Vi mangler kraft i angrepsspillet, men vi kunne og burde avgjort denne kampen til vår fordel etter en god andre omgang.
<B>HØYT ØNSKET: Her er mannen Nils Arne Eggen ønsker seg. Bodø/Glimts Bengt Sæternes.
KONTROLL: Erik Hoftun og Christer Basma (t.h.) har kontroll over ballen og Peter Sand.