Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har sagt det hele tiden, hun er fit og tøff

Brækhus før storkampen.

MUSKLER: Bokser Cecilia Brækhus (t.v.) og Myriam Lamare fra Frankrike under innveiing i Frederikshavn fredag ettermiddag. I morgen kveld møtes de til storkamp.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
MUSKLER: Bokser Cecilia Brækhus (t.v.) og Myriam Lamare fra Frankrike under innveiing i Frederikshavn fredag ettermiddag. I morgen kveld møtes de til storkamp. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): I morgen braker det løs i bokseringen i Frederikshavn når Cecilia Brækhus møter Myriam Lamare.

Også to andre norske boksere skal i ringen, Tim-Robin Lihaug og Alexander Hagen.

I dag var det innveiing, og Brækhus og Lamare veide inn til henholdsvis 65,8 og 64,9 kilo. Selv om den franske bokseren har fylt 39 år er hun godt trent , og klar til å møte verdens beste kvinnelige bokser

- Jeg har sagt det hele tiden, hun er fit, og hun er tøff. Hun har masse erfaring, og møtte flere av de beste. Hun har masse selvtillit, men det må man ha, for hvis man på forhånd tror man taper kampen, da har man tapt før man kommer i ringen, sier Brækhus.

Hun skal bruke tiden fram mot kampen på å spise, slappe av og samle energi.

Den franske motstanderen er selvsikker på at det er hun som drar hjem med beltene.

- Jeg har sovet veldig godt i natt, føler meg bra, og klar for kamp, sier Lamare til Dagbladet.

- Jeg har sett alle videoene av kampene til Cecilia. Jeg har studert kampene hvor hun har møtt motstandere med forskjellig stiler, og jeg har lært mye om hvordan hun bokser. Jeg har funnet ut at svakhetene hennes, og det skal jeg utnytte.

• Sendingen starter klokken 19.30 på Viasat 4 med Tim-Robin Lihaug og Alexander Hagen, og Brækhus går i ringen cirka klokken 22.45.

Hele Norges coronakart