NAKEN-BURSDAG: Haugesund-spiss Christian Gytkjær kastet klærne og publiserte dette bildet på sosiale medier på bursdagen sin i dag. Foto: NTB Scanpix,/Privat
NAKEN-BURSDAG: Haugesund-spiss Christian Gytkjær kastet klærne og publiserte dette bildet på sosiale medier på bursdagen sin i dag. Foto: NTB Scanpix,/PrivatVis mer

- Jeg har selvsagt fått noen slengkommentarer

Tippeliga-spiss kaster klærne.

(Dagbladet): Haugesund-spiss Christian Gytkjær (24 i dag) har valgt en noe alternativ måte å feire bursdagen på.

På sin Instagram-profil har spissen lagt ut et nakenbilde med to danske flagg. Bildet er tatt på spillerens egen balkong.

«Så blev det kongens fødselsdag! #hurra», skriver Gytkjær.

Show Til Dagbladet utdyper han:

- Det er for å lage litt show. Og jeg har jo en så flott balkong, sier Gytkjær til Dagbladet med et smil.

Dansken ble skadd i forrige seriekamp mot Aalesund, men var på trening tirsdag formiddag da Dagbladet var i kontakt med ham.

- Jeg har selvsagt fått noen slengkommentarer fra lagkamerater etter bursdagsbildet. Men jeg synes bare det er morsomt og greit å markere bursdagen på en litt annerledes måte, sier Gytkjær.

Snart tilbake - De fleste på laget synes det var morsomt og jeg må presisere at ikke alle dansker feirer bursdag på denne måten, sier dansken.

Haugesund har fått en tøff start på sesongen med fire tap på sju kamper, men Gytkjær har prestert godt med fire scoringer.

- Jeg scorer når jeg spiller, men håper jeg er tilbake fra skade veldig raskt. Det er vanskelig å si hvor lang tid det tar, men det bør gå raskt, sier Gytkjær, som hinket av banen mot Aafk etter 15 minutter.

Gytkjær kom til Haugesund i 2013. Han har tidligere spilt i Lyngby, Nordsjælland, Akademiske Boldklub og Sandnes Ulf.

Dansken har 27 aldersbestemte landskamper.

Haugesund møter Bodø/Glimt søndag.

- Jeg håper å være tilbake til den kampen, sier Gytkjær til Dagbladet.