Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har sett managere få en god mottakelse før, men dette er helt latterlig

Hyllet av United-fansen før avspark.

HYLLET FØR AVSPARK: Cardiff City-manager Ole Gunnar Solskjaer fikk hilsen fra maskot 'Fred the Red' og fikk applaus fra United-fansen før avspark. Foto:  E AFP PHOTO / ANDREW YATES
HYLLET FØR AVSPARK: Cardiff City-manager Ole Gunnar Solskjaer fikk hilsen fra maskot 'Fred the Red' og fikk applaus fra United-fansen før avspark. Foto: E AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kampsak: United - Cardiff 2-0

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær fikk applaus fra Old Trafford-publikummet før kampen mens han tuslet langs gressteppet på sin gamle hjemmebane.

Samtidig benyttet speakeren anledningen til å hylle nordmannen som var på vei mot Cardiff-benken. Solskjær selv reagerte med å gi en «high five» til Uniteds røde maskot, Fred the Red.

Og det er tydelig at Solskjær gjorde inntrykk før kampen.

«Jeg har sett managere få en god mottakelse på sin gamle hjemmebane før, men dette er helt latterlig. Solskjær står utenfor Uniteds garderobe på Old Trafford med Rio Ferdinand, og klapper hver United-spiller på skuldra ettersom de kommer ut. Gir klemmer», skriver BBCs mann på Old Trafford i kanalens livedekning.

Ingen nøkkel I førkamp-intervjuet med britisk tv snakket Solskjær om at Cardiff måtte våge å spille sitt eget spill.

- Det er fint å være tilbake å se folk du har jobbet med. Vi vil komme hit og score mål, og spille fotballen jeg liker. Blant annet er Bellamy tilbake. Jeg tror vi har muligheter, sa Solskjær i intervju vist på TV 2 før kampen.

- Dersom noen har nøkkelen til å stoppe Juan Mata, Robin van Persie og Ryan Giggs, gi den gjerne til meg, sa Solskjær.

Ros av Moyes Også i kampprogrammet på Old Trafford ble Solskjær hyllet.

- Ole Gunnar Solskjær trenger ingen introduksjon før sitt Old Trafford-comeback. Jeg er sikker på at det å komme tilbake hit som Cardiff-manager vil være en stor opplevelse for ham. Han representerte klubben fint både som spiller og trener, og han er definitivt anerkjent som en av de største legendene gjennom tidene i denne klubben, skriver United-manager David Moyes i sin faste spalte.

- Derfor er det ingen grunn til å lure på om han vil få en mektig mottakelse i kveld. Han har en stor, men tøff jobb foran seg i Cardiff, en god klubb som har rykket opp og nå kjemper for å overleve i Premier League. Men Ole vet godt at vi ikke vil gjøre ham noen tjenester i kveld.

Solskjær spilte i United fra 1996 til 2007. Han var en del av klubbens trenerteam fra 2008 til 2011. Han spilte 235 kamper for klubben.

PS: Denne artikkelen ble skrevet før kampen på Old Trafford var ferdig. Kampen endte 2-0 til United.

Hele Norges coronakart