TREDJEPLASS:  Edvald Boasson Hagen tok tredjeplassen under Omloop Het Nieuwsblad i går, mens lagkamerat Ian Stannard vant. Etter sesongen kan nordmannen bli å se i et annet lag. Foto: AFP PHOTO / BELGA / DIRK WAEM / NTB Scanpix
TREDJEPLASS: Edvald Boasson Hagen tok tredjeplassen under Omloop Het Nieuwsblad i går, mens lagkamerat Ian Stannard vant. Etter sesongen kan nordmannen bli å se i et annet lag. Foto: AFP PHOTO / BELGA / DIRK WAEM / NTB ScanpixVis mer

- Jeg har snakket med andre lag

Boasson Hagen åpner for å forlate Sky.

(Dagbladet): Edvald Boasson Hagen vurdere sykkelframtiden i Sky.

- Jeg har snakket med andre lag. Og det er interesse, men ingenting konkret, sier han til TV2.

I går syklet han for Ian Stannard i Omloop Het Nieuwsblad-rittet, og tok selv tredjeplassen.

I dag var det nordmannen Sky kjørte for, under Kuurne-Brussel-Kuurne. Der ble Tom Boonen for sterk, og Boasson Hagen syklet inn til en 38. plass.

Men det er sånn Boasson Hagen vil at hverdagen skal være: kjøre for seg selv i enkelte ritt, og være hjelperytter i andre.

Til TV2 sier 26-åringen at han er svært fornøyd med å være i Sky, hvor også Kurt Asle Arvesen og Gabriel Rasch er. Likevel er han ikke fremmed for å se seg om etter andre muligheter.

Boasson Hagen er inne i sitt femte år i Sky, og har etter det TV2 skriver en årslønn på 15 millioner kroner.

Kontrakten med det engelske laget går ut etter denne sesongen.

- Jeg trives bra i Sky og har det bra der. Men jeg er åpen for andre ting også, sier 26-åringen, som om én uke står på startstreken i Paris-Nice.