SLITER:Cristiano Ronaldo sliter med en lårskade og er tvilsom før Real Madrids kommende storkamper: Cupfinalen mot Barcelona og semifinale mot Bayern i Champions League. Foto:     AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
SLITER:Cristiano Ronaldo sliter med en lårskade og er tvilsom før Real Madrids kommende storkamper: Cupfinalen mot Barcelona og semifinale mot Bayern i Champions League. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSENVis mer

- Jeg har snakket med Ronaldo og han er ikke fornøyd

Før cupfinale og Bayern-møte.

(Dagbladet): Real Madrid møter Bayern Munchen i semifinalen i Champions League.

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti mener motstanderne er favoritter:

- Bayern er mye kvalitet. De er trolig favoritter, men det er aldri lett å møte oss i Madrid, sier Ancelotti på en pressekonferanse i dag ifølge AS.

Ronaldo sliter Og Real-fansen håper inderlig at Cristiano Ronaldo blir klar til storkampene.

Første semifinale spilles i Madrid 23. april - om halvannen uke. Stjernen sliter med en lårskade og er antatt å være ute i rundt to uker.

- Ronaldo er ikke klar til kampen i morgen (mot Almeria). Han ble skadd i det første oppgjøret mot Dortmund og klaget senere på smerter under oppvarming til returkampen. Jeg vet ikke om han er klar til Copa del Rey-finalen (onsdag), men vi må se utviklingen hans de neste dagene, sier en optimistisk Ancelotti.

- Han har fått behandling. Jeg har snakket med ham og han er ikke fornøyd. Jeg håper selvsagt at han er klar allerede til cupfinalen mot Barcelona, men vi vil ikke ta noen risiko. Hvis han ikke er hundre prosent klar, så spiller han ikke, sier Real Madrid-sjefen.

Mourinho mot Atletico I den andre semifinalen i Champions League møtes Chelsea og Atletico Madrid.

Dermed blir det et møte mellom managerprofilene Jose Mourinho og Diego Simeone.

- Mourinho lykkes overalt. Jeg har brukt uker på å se hvordan han trente Inter. Han er min type manager, sier Simeone ifølge AS.

Slik spilles semifinalene:

Real Madrid (Spania) — Bayern München (Tyskland), Chelsea (England) — Atlético Madrid (Spania).

Første kamp spilles 22./23. april og returkampene 29./30. april.