SMÅFORNØYD: Zlatan Ibrahimovic mottok Gullballen for sjette gang under den svenske fotballgallaen i Globen i Stockholm mandag kveld.  
Foto: JANERIK HENRIKSSON / Scanpix
SMÅFORNØYD: Zlatan Ibrahimovic mottok Gullballen for sjette gang under den svenske fotballgallaen i Globen i Stockholm mandag kveld. Foto: JANERIK HENRIKSSON / ScanpixVis mer

- Jeg har stått her oppe så mange ganger før, så hva skal jeg si?

Zlatan fikk gullballen for femte gang på rad.

Zlatan Ibrahimovic fikk gullballen i svensk fotball for femte gang på rad og for sjette gang totalt under en tilstelning i Stockholm mandag.

Han vant den gjeve prisen første gangen i 2005, og fra 2007 har han vunnet den hvert år. Det betyr at han nok en gang regnes for å være den beste fotballspilleren i Sverige, og i begrunnelsen for prisen ble hans framganger både på klubb- og landslaget tillagt stor vekt.

- Jeg har stått her oppe så mange ganger før, så hva er det igjen å si? Jeg takker spillere, trenere, familien og alle rundt laget og meg selv. Uten dem hadde det ikke vært mulig å holde et så høyt nivå, sa Ibrahimovic, ifølge Expressen.

Før utdelingen gikk det rykter om at Kim Källström kunne gjøre Ibrahimovic rangen stridig som svensk fotballener i år. Källström har spilte veldig bra på sitt franske klubblag, og han har også prestert en sesong godt over middels på landslaget, men han nådde likevel ikke opp.

(NTB)