- Jeg har store sjanser med begge mine hester

Per Oleg Midtfjeld er kraftig optimist i V65-4 og V65-5.

-Ambro Skeeter S.L. i V65-4 kommer ut etter en liten pause og trenger kanskje løp i kroppen. Han er blitt behandlet i noen knær. Jeg er fornøyd med hvordan han har skjøttet treningen. Det er en hest med stor kapasitet og jeg tror på en plass helt i toppen direkte, avslører Per Oleg Midtfjeld om den storvokste vallaken som gjør sin årsdebut og som han tidligere har omtalt som en ren flymaskin.

Det er imponerende meritter tyskeren har å vise til. På 22 starter har han vært 19 ganger på trippelen. 10 av startene har endt med seirer.

Snakk om å være alle spilleres venn.

-Victory Håleryd leverte en strålende prestasjon forrige onsdag og avsluttet formidabelt til seier. Han holder toppform, og jeg tror han kjemper om seieren igjen i V65-5, forteller trener og kusk Per Oleg Midtfjeld til Dagbladet.no.

Den lille krigeren har for alvor begynt å vise tenner. Per Oleg Midtfjeld kan ta med seg to seiersbuketter hjem til Mysen etter kveldens V65-omgang.

Atle Hamre med sterk revansjelyst

Det er sjelden Atle Hamre og Stall Søvik drar tomhendte hjem fra Bjerke, selv om det skjedde forrige gang. Da gjorde seiersvane Atle Hamre noe så uvanlig som å brenne to gode sjanser.

Racino seiler opp som storfavoritt i V65-3.

ET HALVT TONN MUSKLER. Ambro Skeeter S.L. er et imponerende syn med muskler. Det skal konkurrentene få slite med onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM
ET HALVT TONN MUSKLER. Ambro Skeeter S.L. er et imponerende syn med muskler. Det skal konkurrentene få slite med onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

-Jeg tror vi vinner, rett og slett, sier kusken med gullhjelmen til Dagbladet.no.

Racino er også tipsekspert Bengt Bergs banker. Sist slet amerikanerimporten med sølebanen på Drammen travbane i et V75-løp. Likevel var han bare knepent slått. Formen er på topp.

John Seventeen utfordrer Ambro Skeeter S.L. i V65-4, mens Kalles Kaviar skal måle krefter med Victory Håleryd i V65-5.

-John Seventeen har gjort fine løp i det siste og har en sterk avslutning å by på. Sist ble det seier. Han møter mange gode her, og jeg ligger litt lavt. Jeg håper vi ender blant de tre første.

-Kalles Kaviar feilet sist, men det var ren utur. Banen var trolig for hard. Han holder fortsatt flott form, men jeg tror det blir vanskelig å slå Victory Håleryd. Vi kjemper nok om plassen bak ham.

-For Giggle Face i V65-1 kan det bli vanskelig å komme feilfritt av gårde fra et trangt fjerdespor. Vi får smyge med. Det er nok en premie som gjelder. Kolsrud starter i samme løp som Kalles Kaviar og kjøres av broder Frode. Det er en premie som gjelder for ham første gang ut etter pause.

-Så din store sjanse er Racino?

-Ja, definitivt. Han har de helt riktige forutsetningene, avslutter Atle Hamre.

REVANSJELYSTEN. Atle Hamre er vant til å vinne, når han sier det på forhånd.