- Jeg har tatt ett minutt på Frenzel før, og det kan jeg gjøre igjen

Tror på norske medaljer.

TROR PÅ GULL: Jørgen Graabak er hele 61 sekunder bak suverene Eric Frenzel før ettermiddagens langrenn, men trønderen tror på gull. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
TROR PÅ GULL: Jørgen Graabak er hele 61 sekunder bak suverene Eric Frenzel før ettermiddagens langrenn, men trønderen tror på gull. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg VM her.

FALUN (Dagbladet): Det kombinerte hopprennet skulle etter planen ha blitt gjennomført klokka ti formiddag, men etter flere utsettelser på grunn av sterk vind, kom det endelig i gang klokka 13.

Vinden på Lugnet skistadion var imidlertid fortsatt kranglete, noe som gjorde at det ikke akkurat gikk unna da løperne endelig kom i gang.

De norske gutta, som alle hadde startnummer over 40, blant de 50 løperne, måtte med andre ord smøre seg med tålmodighet.

Suveren tysker De moroa endelig kom i gang, leverte de fire norske gutta omtrent som forventet.

Den tyske storfavoritten Eric Frenzel går først ut i langrennet, som starter allerede klokka 16.05, mens Håvard Klemetsen er beste nordmann, og går ut 35 sekunder bak tyskeren.

Det blir sannsynligvis for tøft for Klemetsen, som har sin styrke i bakken.

En som derimot er sterk i sporet er Magnus Moan, men trønderen er 1.49 bak Frenzel. Det innrømmer han at sannsynligvis blir for mye.

- Jeg syntes hoppet kjentes bra, men det var dessverre fire-fem meter for kort. Pallen er nok utenfor rekkevidde. 1.49 er for for mye. Jeg tror gullet er avgjort, sier Moan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.