- Jeg har ting ugjort i Premier League

José Mourinho tror han er savnet i England.

SAVNER ENGLAND: José Mourinho mener tiden i England er den beste han har hatt i sin trener-karriere. Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
SAVNER ENGLAND: José Mourinho mener tiden i England er den beste han har hatt i sin trener-karriere. Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOUVis mer

(Dagbladet): José Mourinho har aldri lagt skjul på at han kan tenke seg å komme tilbake til Premier League, hvor han ledet Chelsea i tre år fra 2004.

Portugiseren forlot London-klubben til fordel for Inter, før han havnet i Real Madrid for et snaut år siden. Nå ytrer han nok en gang et ønske om å lede en klubb i den øverste divisjonen i England.

- Jeg savner England, og min neste jobb vil være i England. Jeg har ting ugjort, sier Mourinho ifølge Sportinglife.

Den frittalende treneren tror han er savnet i Premier League.

- Jeg tror England vil ha meg tilbake, eller? Det var den beste tiden i min karriere, sier Mourinho.

Tottenham er farlige
Før han eventuelt skifter klubb, har treneren en jobb å gjøre med Real Madrid. Mourinho innrømmer at han har litt betenkeligheter med å møte Tottenham i Mesterligaens kvartfinale.

- Tottenham er et godt lag som slo både Inter og Milan. De er et lag med ambisjoner, et godt mannskap og en god trener. Du kan føle at de er et «gladlag», og slike lag er farlige å møte, sier Mourinho.

På spørsmål om han tror Tottenham kan gå hele veien, svarte han slik:

- Det er mulig. De har fått en vanskelig trekning, men det har de hatt hele veien.