- Jeg har tro på at jeg kan lede troppen i EM

Men Stuart Pearce vil ikke ha England-jobben permanent.

GIR FOTBALLFORBUNDET TID: Stuart Pearce er forberedt på å ha treneransvaret så lenge forbundet ikke har funnet noen erstatter. Foto: ANDY RAIN/EPA/SCANPIX
GIR FOTBALLFORBUNDET TID: Stuart Pearce er forberedt på å ha treneransvaret så lenge forbundet ikke har funnet noen erstatter. Foto: ANDY RAIN/EPA/SCANPIXVis mer

Pearce fikk det midlertidige ansvaret for Englands landslag etter at Fabio Capello trakk seg. Han er også U21-landslagstrener og trener for Storbritannias OL-lag.

Den tidligere venstrebacken debuterte som landslagssjef onsdag. Han er villig til å lede England også i EM, men vil ikke fortsette i stillingen etter sommeren.

- Jeg har tro på at jeg kan lede troppen i EM på grunn av erfaringen jeg har som landslagsspiller og manager. Men jeg tror ikke jeg har den rette erfaringen for denne jobben etter den perioden, sier Pearce.

- Jeg har hatt det fint denne uken, og det vil jeg også ha i sommer hvis muligheten kommer. Jeg gir fotballforbundet litt tid hvis de ikke har funnet noen erstatter, legger han til.

Harry Redknapp er favoritt til å overta som ny landslagssjef, men Tottenham-manageren sa tidligere i uken at han ikke er blitt kontaktet av Englands Fotballforbund (FA) om jobben.

(NTB)