Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har vært døden nær 19 ganger

Gascoigne forteller.

- BESETTELSE: Paul Gascoigne snakker om rusproblemene i et intervju med ITV. Dette bildet er fra august da Gazza ble tvangsinnlagt på grunn av rusproblemene. Foto: Splash/All Over Press
- BESETTELSE: Paul Gascoigne snakker om rusproblemene i et intervju med ITV. Dette bildet er fra august da Gazza ble tvangsinnlagt på grunn av rusproblemene. Foto: Splash/All Over Press Vis mer

(Dagbladet): Den tidligere fotballprofilen Paul Gascoigne (47) forteller om alkoholproblemene sine i et intervju med ITV.

Gascoigne har nylig vært til behandling og takker blant annet gamleklubben Tottenham for støtten og pengebidrag.

- Jeg har funnet ut at de siste 18 åra har jeg løst problemene mine ved å drikke. Jeg har trolig brukt mer enn ett år på sammenhengende drikking de siste 18 åra. Jeg har vært døden nær 19 ganger, sier Gascoigne til ITV.

Ifølge TV-stasjonen har den tidligere engelske landslagsspilleren vært til behandling for rusproblemene sju ganger siden 1998.

- Det er en besettelse. Når du får stoppet besettelsen, har jeg det OK, sier «Gazza».

Takket London-rivaler Til nyhetsbyrået Reuters sa den tidligere England-stjernen at både Tottenham og Arsenal har stilt opp for ham - og at rødtrøyene har bidratt med over en halv million kroner.

Gascoigne ble tvangsinnlagt for behandling både i august og oktober.

- De som har støttet min behandling over mange år, og som alltid har vært der for meg, er Tottenham Hotspur og støttefondet deres, sier Gazza.

Mabbutt-takk Mannen med 57 landskamper forteller at venner har stilt opp for å bidra med kampbilletter.

- Det har alltid vært slik at når jeg har trengt billetter, så har jeg snakket med min gamle kaptein Gary Mabbutt. Tottenham har alltid ordnet opp, så jeg vil korrigere det også, sier 47-åringen.

- Jeg vil være sikker på at Spurs og fansen vet at jeg anerkjenner at de har vært der for meg, sier den tidligere midtbanespilleren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling