- Jeg har vært døden nær 19 ganger

Gascoigne forteller.

- BESETTELSE: Paul Gascoigne snakker om rusproblemene i et intervju med ITV. Dette bildet er fra august da Gazza ble tvangsinnlagt på grunn av rusproblemene. Foto: Splash/All Over Press
- BESETTELSE: Paul Gascoigne snakker om rusproblemene i et intervju med ITV. Dette bildet er fra august da Gazza ble tvangsinnlagt på grunn av rusproblemene. Foto: Splash/All Over Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den tidligere fotballprofilen Paul Gascoigne (47) forteller om alkoholproblemene sine i et intervju med ITV.

Gascoigne har nylig vært til behandling og takker blant annet gamleklubben Tottenham for støtten og pengebidrag.

- Jeg har funnet ut at de siste 18 åra har jeg løst problemene mine ved å drikke. Jeg har trolig brukt mer enn ett år på sammenhengende drikking de siste 18 åra. Jeg har vært døden nær 19 ganger, sier Gascoigne til ITV.

Ifølge TV-stasjonen har den tidligere engelske landslagsspilleren vært til behandling for rusproblemene sju ganger siden 1998.

- Det er en besettelse. Når du får stoppet besettelsen, har jeg det OK, sier «Gazza».

Takket London-rivaler Til nyhetsbyrået Reuters sa den tidligere England-stjernen at både Tottenham og Arsenal har stilt opp for ham - og at rødtrøyene har bidratt med over en halv million kroner.

Gascoigne ble tvangsinnlagt for behandling både i august og oktober.

- De som har støttet min behandling over mange år, og som alltid har vært der for meg, er Tottenham Hotspur og støttefondet deres, sier Gazza.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer