- Jeg har vært en plage for mine foreldre

Robbie Savage vil nærmere Wales og familien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Birminghams midtbanegeneral Robbie Savage (30) har store problemer på hjemmebane. Det kan gjøre at waliseren forlater Englands nest største by i januar og flytter til Blackburn - nærmere mor og far i Wales.

- Jeg har seriøse familieproblemer, det samme har min kone. Faren min måtte slutte i jobben sin på grunn av dårlig helse, moren min har hatt slag. Det er svært stressende, sier Robbie Savage til Soccernet.com.

United-talent

Robbie Savage begynte karrieren i Manchester United og vant FA youth cup i 1992 sammen med Ryan Giggs, Nicky Butt, Paul Scholes, David Beckham og Gary Neville. Men i motsetning til United-stjernene fikk ikke Savage tillitt hos Alex Ferguson, i stedet fikk midtbanemannen fri overgang til Crewe.

Etter å ha spilt i Crewe i tre sesonger, ble Savage solgt til Leicester og karrieren fikk ny fart. Savage etablerte seg på det walisiske landslaget, men kom i trøbbel etter en bortekamp mot Italia.

Under et intervju med Sky kastet han fra seg trøya til Paolo Maldini, som han hadde byttet til seg. Episoden skapte mye bråk og han ble utelatt fra det walisiske landslaget en stund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.