<strong>HAR HATT DET TØFT PRIVAT:</strong> Brendan Rodgers forteller om de fire siste åra i en ny bok. Foto: NTB SCANPIX
HAR HATT DET TØFT PRIVAT: Brendan Rodgers forteller om de fire siste åra i en ny bok. Foto: NTB SCANPIX Vis mer

- Jeg har vært gjennom de fire mest traumatiske årene av mitt liv

Liverpools Brendan Rodgers i ny bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers forteller for første gang om de personlige problemene han har vært gjennom de fire siste åra.

I boka «Living On The Volcano: The Secrets of Surviving as a Football Manager», snakker Rodgers åpenhjertig om skilsmissen, moren og farens død og rettssaken mot sønnen.

Rodgers forlot sin kone gjennom 23 år til fordel for en langt yngre kvinne, omtrent samtidig som sønnen ble tiltalt for seksuelle overgrep.

- Jeg har vært gjennom de fire mest traumatiske åra av mitt liv, sier Rodgers i boka, ifølge lokalavisa Liverpool Echo.

- Likevel, rent profesjonelt, har disse fire åra i Liverpool og Swansea, vært de beste fire åra av mitt liv, fortsetter han, og forteller hvordan han klarer å skille mellom det private og det profesjonelle.

At livet som manager i England er tøft er det ingen tvil om. Som eksempel på hvor proff man må være, bruker han historien om Notts County-manageren Jimmy Sirrel som møtte på kamp dagen etter at kona hans døde.

Det spesielle med historien er at Sirrell og kona vanligvis tok seg et glass sammen på stadion etter kampene.

- Denne lørdagen stakk han raskt innom baren. Der spurte noen hvor kona hans var, og han svarte at «hun døde i går kveld». Han hadde mistet kvinnen i sitt liv, sin høyre hånd, men møtte likevel opp for å gjøre jobben sin. Det får det til å tenke, gjør det ikke?, spør Rodgers ifølge Liverpool Echo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer