- Jeg har valgt å glemme

BORDEAUX (Dagbladet): Midt under treningsøkta på Stade Municipal går Drillo rett i gresset. Fra horisontal utgangsposisjon kjører han et intensivt kortprogram med sit-ups og armhevinger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og da han dukker opp på pressekonferansen - og det uungåelige spørsmålet kommer - ser han verden rett i øya. - Jeg har valgt å glemme, sier Drillo. Formuleringen er viktig fordi Drillo bruker ordet valgt. Det kan jo ikke bety annet enn at han fortsatt bærer problemene med seg. Og da han presiserer valget sier han at «jeg og spillerne har glemt det fram til Skottland-kampen».

Og;

- - Jeg vil snakke fotball i dag. Dette går på min psyke også.

Med andre ord;

Berg/Mykland-saken ser ikke ut til å være så steindød som Norges Fotballforbunds visepresident og talskvinne Karen Espelund vil ha det til.

Men øverst på agendaen står fotballen. Og det var den Drillo forholdt seg til i går. Og som vanlig var det midtbanen som voldte hodebry. Hvor tre mann - Ole Gunnar Solskjær, Erik Mykland og Øivind Leonhardsen - ble vraket fra uavgjort-laget mot Marokko.

Trekke i hatten

- Nesten som å trekke i hatten, sier Drillo. - Jeg hadde de samme problemene og måtte gjøre de samme vurderingene som sist. Derfor handler det nok en gang om defensiv styrke, fart, luftstyrke og gjennombruddshissighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer