STOLER PÅ BOURNEMOUTH: Lars Lagerbäck har valgt å stole på Premier League-klubbens medisinske vurdering av Joshua King
STOLER PÅ BOURNEMOUTH: Lars Lagerbäck har valgt å stole på Premier League-klubbens medisinske vurdering av Joshua KingVis mer

Norge møter Slovenia i Nations League

- Jeg har vanskelig for å tro at de ljuger meg rett opp i ansiktet

Landslagssjef Lars Lagerbäck velger å stole på Bournemouths medisinske vurdering av Joshua King.

(NTB/Dagbladet): Det norske fotballandslaget møter Slovenia i Ljubljana fredag. Joshua King har meldt forfall til kampene mot Slovenia og Kypros. Han er ikke med på grunn av ankelskaden han pådro seg under forrige landslagssamling. Den har satt ham utenfor flere Bournemouth-kamper.

Bournemouth har selv vurdert at han ikke burde spille landskampene. Lagerbäck har valgt å stole på at klubben ikke bare sparer King til Premier League, men at han faktisk ikke kan spille landskampene.

- Jeg har vanskelig for å tro at de ljuger meg rett opp i ansiktet, sier han.

Lagerbäck sier de gjerne henter ham til landslaget dersom han blir frisk raskt, men svensken har liten tro på at det vil skje.

- Men all informasjon og kommunikasjon vi har fått fra Bournemouth og King, bedømmer jeg sjansen for at det skjer som liten.

Elyounoussi-avgjørelse tas senere

På tirsdagens trening var ikke Tarik Elyounoussi med. AIK-spissen måtte ut med skade søndag, og Lagerbäck vet ikke om han blir klar eller ikke.

- Men det virker som det er litt bedre enn da han måtte gå av i AIK-kampen. Men vi får ta steg for steg, sa landslagssjefen under pressekonferansen og la til at de vil ta en avgjørelse på om han blir klar på et senere tidspunkt.

Heller ikke Sander Berge trente med landslaget tirsdag, men det skal ifølge Lagerbäck ikke være noen fare.

- Han skal trene for fullt i morgen. Men ellers ser alle friske og raske ut.

Norge topper tabellen før novemberkampene, men det er veldig lite som skiller til Bulgaria. Begge skal møte Slovenia og Kypros i sine siste kamper, og den av dem som tar flest poeng blir gruppevinner.