- Jeg har vunnet her før

Gislason frykter ikke Lerkendal.

(Dagbladet.no): • Rosenborg - Brøndby direkte kl. 18.45.

Rosenborg opparbeidet seg et godt utgangspunkt foran returmøtet med Brøndby i UEFA-cupen.

På spill står en plass i gruppespillet i den nest gjeveste av europacupene, og selv om formsterke trøndere stiller til avspark med et stort favorittstempel, advarer en Brøndby-strateg med lang fartstid i norsk fotball om at danskene på ingen måte har gitt opp på forhånd, selv med 1-2 å hente opp.

- Jeg har spilt her før, og jeg har vunnet her. Det er en vanskelig stadion å komme til som bortelag, men Rosenborg spiller alltid offensivt på hjemmebane, og vet man å utnytte det, kan man også reise herfra som vinnere, understreker tidligere Lyn-spiller Stefan Gislason ifølge Sporten.dk før han utdyper ytterligere. 

- De setter deg under trykk, og det er farlig å grave seg ned mot dem. Klarer man derimot å erobre ballen og komme seg framover, er det muligheter. Vi skal selvfølgelig forhindre dem i å score, noe som er en oppgave i seg selv, men jeg er overbevist om at vi kommer til å skape sjanser i den andre enden. De har noen svakheter i forsvaret som vi kan utnytte, sier Gislason som selv har blitt matchvinner mot Rosenborg på Ullevaal.

VUNNET FØR: Tidligere Lyn-spiller Stefan Gislason har sine meninger om hvordan Rosenborg og Alexander Tettey skal slås på Lerkendal. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix
VUNNET FØR: Tidligere Lyn-spiller Stefan Gislason har sine meninger om hvordan Rosenborg og Alexander Tettey skal slås på Lerkendal. Foto: Gorm Kallestad/Scanpix Vis mer
- Jeg har vunnet her før