MENER RIVALEN PROVOSERTE: Andre Agassi (t.v) sier at han hatet rivalen Boris Becker (t.h). Foto: AP Photo/Vincent Yu/NTB scanpix
MENER RIVALEN PROVOSERTE: Andre Agassi (t.v) sier at han hatet rivalen Boris Becker (t.h). Foto: AP Photo/Vincent Yu/NTB scanpixVis mer

- Jeg hatet ham

Tidligere tennis-stjerne om sin rival.

(Dagbladet): Andre Agassi var en av de aller største tennisprofilene på 90-tallet og deler av 2000-tallet, og har blant annet vunnet åtte Grand Slam-titler i løpet av sin karriere. Amerikaneren la opp i 2006, og kunne se tilbake på en tenniskarriere med flere store triumfer.

En av de største rivalene til Agassi var den tidligere verdenseneren Boris Becker. Tyske Becker har blant annet seks Grand Slam-titler på sin merittliste.

- Han provoserte meg ofte, og jeg hatet ham, sier Agassi til Bild i et intervju som er delvis gjengitt av Expressen.

Agassi kan likevel takke tyskeren for noe.

- Han var en stor drivkraft for meg. 1995 var en sommer av revansj. Om vi ses i dag kan vi ta en øl og le av det, sier Agassi.

Amerikaneren mener at Roger Federer er den største tennisspilleren gjennom tidene. Agassi tror ikke han ville klart å bryne seg på sveitseren i dag.

- Jeg tror ikke det. Jeg har ikke møtt ham siden finalen i US Open i 2005. Jeg vant ett sett - det var helt enkelt ikke mulig, sier Agassi.