- Jeg hørte det var 2-1 til Israel med 12 min igjen. Da ble jeg litt nervøs

King fulgte de siste U21-minuttene fra telefon i Albania.

SJEKKET TELEFONEN: Det første King gjorde da laget landet i Albania, var å sjekke telefonen. Derifra fulgte han med på de dramatiske sluttminuttene til U21-laget mot Israel. Her er han på Gardermoen før laget letter fra Norge. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SJEKKET TELEFONEN: Det første King gjorde da laget landet i Albania, var å sjekke telefonen. Derifra fulgte han med på de dramatiske sluttminuttene til U21-laget mot Israel. Her er han på Gardermoen før laget letter fra Norge. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

TIRANA (Dagbladet): Nesten idet landingshjulene traff bakken i Tirana, Albania, med et fly fullastet av norske a-landslagsspillere, sjekket Joshua King mobilen sin.

For mens a-landslagsgutta landet i Albania, gikk U21-lagets kamp i Israel mot slutten. Flere spillere prøvde å sjekke resultatet via mobilnettet, men Joshua King hadde helgardert seg med sms-service fra kompiser. Spissen informerte de rundt ham om stillinga, Dagbladet inkludert.

- Jeg hørte det var 2-1 til Israel med 12 minutter igjen å spille. Da ble jeg litt nerøvs, men jeg var på tråden med gutta mine resten av kampen og hørte at Harmeet Singh scoret et fantastisk mål, sier King.

- Ett poeng er selvfølgelig bedre enn null, og det var sikkert tøft med ti mann mot vertsnasjonen i åpningskampen, fortsetter King, som hadde fått med seg at Norge hadde flere store sjanser.

Han er, sammen med Håvard Nordtveit, Valon Berisha og Markus Henriksen, for øyeblikket med a-landslagsgutta for å spille VM-kvalifisering mot Albania, og reiser nedover til Israel etter den er ferdigspilt.

- Vi har fullt fokus her, men vi er spente på hva som skjer i Israel. Det blir spennende å se hvordan det går i kampen mellom England og Italia i kveld, sier King.