Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien Stabæk - Rosenborg

- Jeg hørte jeg ikke var så godt likt her, sier mannen som senket Stabæk

Anders Trondsen, spilleren med fortid i Stabæk, skapte reaksjoner etter scoringen på Nadderud.

HYSJ: Anders Trondsen hysjer på Stabæk-fansen etter scoringen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån
HYSJ: Anders Trondsen hysjer på Stabæk-fansen etter scoringen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån Vis mer

NADDERUD (Dagbladet): Anders Trondsen var mannen som senket Stabæk søndag kveld. Etter en spennende første omgang, skulle det bli to eks-Stabæk-spillere som tok brodden på De Blaa.

I det 49. minutt finner Birger Meling lagkameraten i boksen som banker ballen i mål. Det holder med det ene målet. Rosenborg vinner 1-0 over Stabæk.

Det som derimot skapte de største reaksjonene, var feiringen til unggutten. Etter scoringen løper han bort til hjemmefansen og holder fingeren foran munnen. Det signaliserte at han hysjet på dem. Det er det en grunn til.

- De har jo ropt litt på meg før. De sang noen greier om min far som jeg ikke synes var så veldig greit, forklarer Trondsen til Dagbladet.

Noe mer spesifikt angående sangene vil ikke Trondsen gå inn på inn på.

- Var feiringa planlagt?

- Meling hadde ikke noe med det å gjøre. Det kom fram på oppvarminga at jeg ikke var så godt likt her, og da sa noen av spillerne at jeg måtte løpe foran fansen dersom jeg scoret, sier Trondsen.

Takker Stabæk-fansen

Det har blitt mye diskutert om fansen drar det litt for langt noen ganger. Tidligere i vår opplevde Herman Stengel noe liknende hos Klanen da Strømsgodset besøkte Intility Arena. Ord som «Herman Stengel er en horesønn» ble ropt. Kjetil Rekdal langet ut mot Klanen.

Trondsen mener det er greit, i hvert fall hans tilfelle.

- Det går jo ikke langt, jeg bryr meg egentlig ikke om det. Jeg må få lov å ta litt igjen da de sier sånt. Fotball er lidenskap, legger han til.

Han snur det heller om til noe positivt.

- Det gjorde jo meg bare ekstra trigga, så jeg må takke Stabæk-fansen for det. Det var moro, avslutter Trondsen

- Meget god kamp

Trondsen spilte i Stabæk fram til 2015-sesongen, da meldte han overgang til Sarpsborg 08. Nå spiller han i Rosenborg, og var med på å senke gamleklubben søndag kveld. Stabækfansen likte ikke å se at de to tidligere Stabæk-spillerne gledet seg over scoringen.

Hovedtrener Kåre Ingebrigtsen var strålende fornøyd med duoen etter kampen.

-Trondsen spilte en meget god kamp, og når du har Meling der som forer han med baller, da er det lett. Både Trondsen, Meling og de Lanley har gode relasjoner, de er flinke til å hjelpe hverandre, sier Ingebrigtsen etter kampen.

Også Trondsen var fornøyd i rollen som indreløper.

- Jeg blir nok litt mer målfarlig og det er jo positivt, sier dagens målscorer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media