Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg humret og lo av kritikken

Steffen Iversen trente igjen i dag.

VALLHALL (Dagbladet.no): Steffen Iversen rørte i dag ballen for første gang på lang, lang tid.

Og akkurat det har skapt rabalder.

Trondheim/Ørns Ragnhild Guldbrandsen og toppidrettssjef Jarle Aambø har rettet kraftig kritikk mot Iversen etter at han meldte avbud til landskampene i Midtøsten nå i januar.

Han ble stemplet som useriøs.

- Latterlig. Det blir altfor dumt. Jeg satt og humret og smilte da jeg leste avisene. De kjenner jo ikke meg engang. De vet ikke hva de snakker om. Toppidrettssjefen har ikke peiling på fotball, sier Iversen til Dagbladet.no

Playstation

Også Steffen Iversens lidenskap for playstation ble omtalt i Guldbrandsens innlegg på Trondheims/Ørns sine hjemmesider.

- Jeg har spilt fotball på toppnivå i 11 år. Jeg hadde ikke gjort det om jeg bare hadde sittet og spilt playstation. Om de har behov for å komme i pressen, vet ikke jeg, sier Iversen og ler.

TILBAKEVISTE KRITIKKEN: Steffen Iversen hevder han har trent regelmessig i fotballpausen og bare ler av kritikerne. Foto: Yngve Haavik
TILBAKEVISTE KRITIKKEN: Steffen Iversen hevder han har trent regelmessig i fotballpausen og bare ler av kritikerne. Foto: Yngve Haavik Vis mer

Og han hevder, som VIF-direktør Kjetil Siem sa til VG i går, at han har trent regelmessig under den lange fotballhvilen som hadde startskudd i desember.

Klar til Royal League

- Jeg har trent 4-5 økter i uken, løping, sykling og styrketrening. Det er godt nok, selv om jeg ikke er i toppform ennå.

- Hva synes du om egen innsats i dag?

- Jeg følte det gikk helt greit, selv om jeg slet med touchen av og til.

- Jeg er i hvert fall kampklar til Royal League og vi har noen treningskamper før den tid på La Manga. Regner med jeg er i troppen mot Lyn i morgen, men jeg regner ikke med mye spilletid, sier Iversen og ler igjen.

Rekdal fornøyd

Og VIF-trener Kjetil Rekdal, som selv har uttalt at han mener debatten er noe tøvete, hadde lite å utsette på Steffens form.

- At fysikken er bra, visste vi jo. Han er et balltalent og mister ikke touchen så fort, men det er et stykke igjen til toppformen, sier Rekdal.

Halle-fleip

Det var stort presseoppbud under VIF-treningen i dag. Og alle var ute etter det samme.

Lillestrøm skulle trene like etterpå, og da assistenttrener Gunnar Halle så flokken av journalister rundt Steffen, kom han med følgende melding til sin tidligere landslagskollega.

- Skal du begynne å trene igjen nå? Regner med det er det de spør om.

Så kom latteren - igjen. Kritikken preller tydeligvis av på Steffen Iversen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media