- Jeg husker ikke noe av det. Det bare eksploderte

Tok helt av etter Pedersen-mål.

• Mjøndalen - Strømsgodset 2-4

ISACHSEN STADION (Dagbladet): Strømsgodset gikk seirende ut av lokalderbyet mot Mjøndalen etter et overtidsdrama.

Da Marcus Pedersen kriget inn 2-3 gikk Godset-trener Bjørn Petter Ingebretsen helt bananas på benken. For det som så ut som maks ett poeng en stund - ble plutselig tre.

- Det er utrolig sterkt å avgjøre på overtid, sier treneren kort.

Vill feiring Kort var han ikke da Godset gikk opp i 2-3 på overtid. Da var det mer kortslutting.

Han hoppet bort over gresset som ei lita jente med armene i været.

- Jeg husker ikke noe av det. Jeg var helt vanvittig glad og hadde nettopp sagt  til spillerne at vi skulle ta det rolig fordi jeg var fornøyd med ett poeng. Da det tredje kommer bare eksploderer det. Hvordan denne kroppen kan trekke assosiasjoner til ei lita jente forstår jeg ikke. Det må i så fall være ei gravid jente, sier en lattermild og litt flau Ingebretsen til Dagbladet.

Hyller Pedersen Det var en spesiell match for treneren. Han hadde sett laget dominere i 45 minutter, for å si bli statister i åpningen av den andre omgangen. Det som så ut som tre enkle poeng ble plutselig en kamp for ett - inntil Pedersen dukket opp.

Og nå advarer han også om at vi på langt nær har sett det beste av spissen:

- Vi vet hva vi får når han er i form. Det så vi en forsmak på dag. Han er ikke i nærehten av form i dag, mister ballen for ofte og er for sein inn i feltet. Han kunne ha scoret seks i dag hvis han var er i form, sier han til Dagbladet.

Treneren var fornøyd med tre poeng - men likevel bekymret. For etter en stor første omgang - var ikke Godset til å kjenne igjen etter hvilen.

- Hvordan er det mulig å falle så i prestasjonen etter pausen?

- Vi får et tidlig i mot, og da virker det som vi blir engstelig. Vi forsetter ikke å gjøre det vi var enige om, nemlig å slå ballen bak de og løpe. I første omgang gjør vi det, men i andre gjør vi ikke det, og da blir vi kjørt. Vi er heldige at de ikke er bedre på et par av de overgangene, de har muligheten til å sette det tredje og da hadde det blitt ekstra vanskelige å komme tilbake. Mjøndalen er et bedre lag nå enn de var tidligere, forklarer BP.

Bittert For Mjøndalen ble det en tung affære. Etter å ha vært ekstremt trege ut av startblokkene, eksploderte de i andre omgang.  De utlignet - og presset lenge på for vinnermålet.

Å se Pedersen ble matchvinner var tungt å svelge.

- Hva gjør dette resultatet med Mjøndalen som trenger poeng og får den nedturen?

- Det det gjør, altså fakta, er at vi får null poeng i dag, konstaterer Mads Hansen Dagbladet,  før han legger til:

- Akkurat nå har vi ferie ei uke (landslagspause). Det hadde vært veldig deilig å gå inn i den med ett eller tre poeng. Det kunne vi fort ha gjort. Vi må ta med prestasjonen og håpe at poengene som glapp ikke blir avgjørende når sesongen er slutt. Det er tungt for oss, og enda tyngre for supporterne våre som hadde fortjent ett eller tre poeng i dag.

Mjøndalen-trener Vegard Hansen legger til:

- Vi hadde en god mulighet til tre poeng. Å se at vi ikke får poeng i dag er grusomt. Vi var så gode i andre omgang og ville gjerne vinne kampen. Det er bittert at det kommer på overtid.