Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kan bli best i verden

Ronaldo er ikke i tvil.

(Dagbladet.no): 21 år gamle Cristiano Ronaldo har hatt en turbulent sesong. Først døde faren, så ble han anmeldt for voldtekt. Allikevel har prestasjonene på banen vært glimrende, og nå vil den unge portugiseren bli best av alle.

- Det er ikke noe galt i å drømme om å bli verdens beste spiller. Med tanke på de fantastiske spillerne jeg spiller med her, har jeg en mulighet, sier vingen til Manchester Uniteds offisielle magasin.

- Det hele handler om å bli best. Jeg må jobbe hardt for å oppnå det, men jeg har absolutt potensialet.

Bestemt på å bli

Etter den siste tids oppslag om slosskamp med Ruud van Nistelrooy, og negative uttalelser om været i Manchester, har det blitt spekulert i om Ronaldo forlater Old Trafford denne sommeren, til fordel for Real Madrid. Dette tilbakeviser han nå selv.

Jeg er voldsomt takknemmelig overfor klubben. Den har hjulpet meg masse siden jeg kom hit, og jeg håper jeg kan bli en del av Manchester Uniteds historie.

Den Madeira-fødte kantspilleren har spilt tre sesonger i United-trøya, og har kun en seier i FA-cupen, og en i Ligacupen i medaljeskapet til nå.

Mye igjen

Ronaldo har hatt en meget god sesong i Manchester, og endte blant annet opp som sjuende beste spiller på Dagbladets spillerbørs. Selv mener han at han fortsatt har mye å gå på.

- Jeg har en del finter og triks jeg bruker mye når jeg spiller bra, så de blir naturligvis enklere med tida. Forhåpentligvis vil driblingene også hjelpe laget.

- Som lagspiller syns jeg at jeg har utviklet meg enormt de siste kampene. Jeg blir mer og mer vant med hvordan forsvarerne går i meg, og jeg tror jeg har blitt viktigere for laget nå, avslutter gutten som hele Portugal stiller sine forventninger til, i sommerens VM-sluttspill.

Din mening

Hvilke talenter tror du har potensialet til å bli best i verden?

DRIBLEFANT: Cristiano Ronaldo gjør til tider backene i Premier League svimle. Her runder han Arsenals Pascal Cygan.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling