- Jeg kan bli verdensmester

Tommy Ingebrigtsen er ikke kvalifisert til VM i Val di Fiemme ennå. Likevel mener han helt seriøst at han kan bli god nok til å bli verdensmester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KULM (Dagbladet): Som eneste nordmann passerte han 200-metersmerket i kvalifiseringen i Kulm i går. Og selv om det bare ble 14. plass til slutt i selve rennet, er det lenge siden Ingebrigtsen har virket så full av selvtillit.

- Det er klart jeg har troen på at jeg kan bli verdensmester i Val di Fiemme, svarer verdensmesteren fra 1995 på direkte spørsmål fra Dagbladet.

Det skal legges til at gutten tar forbehold om at han kvalifiserer seg til mesterskapet.

- Men jeg har god tid til å forbedre meg i ukene som kommer, så det skal være mulig. Jeg må hoppe bra i Willingen neste helg, og fortsette i NM uka etter.

Blant kremen

- Det jeg sitter igjen med etter denne helga, er at jeg har reist meg. 205-metershoppet var bra. Der fikk jeg lufta meg litt. Det er deilig at man får svar på det man har jobbet med ei stund, sier Tommy.

- Så føles det vel deilig å være tilbake blant kremen av verdens hoppere?

- Klart det gjør det. Det er jo dette man strever for.

Ingebrigtsen startet sesongen svakt, men har hoppet bedre og bedre på trening utover vinteren. Derfor er det ikke overraskende for trener Mika Kojonkoski at trønderen er tilbake i nærheten av verdenstoppen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer