Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kan gjøre alle til proffer

NADDERUD (Dagbladet): En dansk håndballagent vil hente alle jentene i konkurstruede NTG/Stabæk til proffspill i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Steffen Kejlberg har stor tro på spillerne.

- Stabæk har mange gode spillere, og om de er interessert, kan jeg ordne en dansk toppserieklubb til 80 prosent av jentene på under ei uke, hevder agenten overfor Dagbladet.

Med litt mer tid lover Kejlberg å skaffe en dansk klubb til de siste 20 prosentene i Stabæk-stallen også.

Dobbel lønn

Kejlberg har gjennom firmaet Multiplayers International stått bak 138 internasjonale håndballoverganger siden 1995 - og har skaffet blant annet Tonje Larsen, Heidi Tjugum, Vibeke Nesse, Hege Kvitsand og Camilla Thorsen avtaler med danske klubber.

- Nå som de er fristilt fra sine kontrakter i Stabæk, har de muligheten til å komme til Danmark, som i øyeblikket har verdens beste liga, og - ikke minst - penger. Det er jo synd og skam at de skal ha det slik de har det i Stabæk, sier Steffen Kejlberg.

- Jeg vet ikke hva de tidligere tjente i Stabæk, men i Danmark kan de iallfall garantert doble den lønna, hevder Kejlberg.

Meldt interesse

Tre danske klubber har allerede meldt sin interesse overfor den danske agenten, men da Dagbladet snakket med ham tirsdag kveld, hadde han ennå ikke brakt interessen videre for ikke å forstyrre jentene i oppladningen til cupkampen mot Larvik på onsdag. En kamp NTG/Stabæk for øvrig tapte med hele 25 mål.

- Hvilke spillere er mest interessante?

- Janne Tuven, Karoline Dyhre Breivang og keeper Heidi Halvorsen løfter ethvert lag. Men enda flere kan gjøre en god jobb. I Danmark er det nå marked for strekspillere, bakspillere og keepere, sier Kejlberg.

  • Den danske serien tar pause i desember, og innen den starter opp igjen på nyåret håper Kejlberg å ha fått flere Stabæk-spillere over i dansk liga.
TIL DANMARK? Jentene i NTG/ Stabæk er fristilt fra sine kontrakter med den konkurstruede klubben. Nå kan proffspill i den danske serien være redningen.Foto: FREDRIK NAUMANN
Hele Norges coronakart