- Jeg kan ikke bli sittende her og råtne

Men Grindheim må ta lønnskutt om han vil til Vålerenga.

ØNSKET I VIF: Christian Grindheim kan komme til å returnere til Vålerenga. Her i kamp mot Hannover. Foto:  REUTERS/Marie Hald/Scanpix
ØNSKET I VIF: Christian Grindheim kan komme til å returnere til Vålerenga. Her i kamp mot Hannover. Foto: REUTERS/Marie Hald/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LA MANGA/VALLE (Dagbladet): Christian Grindheim (29) er ønsket tilbake i Vålerenga, men midtbanespillerens høye lønn kan bli et hinder.

Etter den skuffende 8. plassen for Vålerenga i Tippeligaen i fjor, er det knyttet stor spenning til at Kjetil Rekdal er tilbake i sjefsstolen på Valle.

Treneren har allerede skapt bølger med et internt regelverk som er svært strengt. Spillerne får blant annet ikke drikke alkohol mens sesongen pågår.

Han er også ivrig etter å forsterke laget før sesongen starter i mars, og har tre spesifikke navn på blokka.

Etter hva Dagbladet erfarer er Christian Grindheim en av de tre. De to andre er Michael Barrantes (29) og Jonatan Tollås Nation (22) som Rekdal jobbet med fram til han fikk sparken i Aalesund i fjor høst.

For høy lønn Grindheim, som ble hentet til Vålerenga av nettopp Rekdal i 2005, har spilt for F.C. København siden 2011, men sliter med å få spilletid i den danske storklubben. Agent Tore Pedersen har tidligere bekreftet overfor Dagbladet at Grindheim er misfornøyd med situasjonen.

- Selvfølgelig har vi registrert det, vi også, sier Rekdal om Grindheims situasjon i klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer