Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kan ikke feire mål når jeg er trist, og slik var det i dag

Ronaldo klarte ikke glede seg over sitt 150. Real-mål.

(Dagbladet): Real Madrid - Granada 3-0.

Som en av ytterst få fotballspillere i verden må Cristiano Ronaldo finne seg at det snakkes om måltørke etter to seriekamper uten nettkjenning.

Da de regjerende mesterne også sto uten seier før hjemmemøtet med Granada på Santiago Bernabeu, ble fraværet av portugiseren i målprotokollen ekstra synlig.

Søndag kveld fant imidlertid 27-åringen tilbake til nettmaskene og Real Madrid tilbake til seiersoppskriften. Med to fulltreffere - én i hver omgang - rundet han samtidig 150 mål i alle turneringer for «Los Blancos» - på 149 opptredener.

Men noe særlig feiring av milepælen, det tillot han seg ikke fordi han av en eller annen grunn var lei seg.

- Jeg kan ikke feire mål når jeg er trist, og slik var det i dag, begrunnet Ronaldo,  og la til at grunnen til hans nedstemthet er «profesjonell», ikke personlig.

- Folk som jobber med meg her vet hvorfor. Jeg sier ikke mer enn det, sa Ronaldo, ifølge NTB.

Samtidig framprovoserte han Borja Gomez' andre gule kort og sørget for at resten av kampen ble en formalitet for lagkameratene da han selv måtte gi seg på grunn av smellen han fikk. Likevel regner han med å bli klar til Portugals kvalifiseringskamper mot Luxembourg og Aserbajdsjan.

TILBAKE PÅ RETT SPOR: Cristiano Ronaldo er én av ytterst få spillere hvor det snakkes om måltørke etter to kamper uten nettkjenning. Søndag kveld satte imidlertid portugiseren sine to første seriemål for året.Foto: Andres Kudacki / AP Photo / NTB Scanpix
TILBAKE PÅ RETT SPOR: Cristiano Ronaldo er én av ytterst få spillere hvor det snakkes om måltørke etter to kamper uten nettkjenning. Søndag kveld satte imidlertid portugiseren sine to første seriemål for året.Foto: Andres Kudacki / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer

- Vi må se om et par dager. Jeg ønsker å spille for landslaget, og det er viktige kamper for oss, sa han.

Innbytter Gonzalo Higuain satte punktum etter flott samspill på få touch mellom ham selv, Mesut Özil og Karim Benzema.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media