- Jeg kan ikke gå ordentlig nå

Pucken knuste suspen til Patrick Thoresen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Patrick Thoresen er øm og sår, men også veldig lettet over at slagskuddet som traff ham i lysken ikke gjorde alvorlig skade.

- Jeg er glad undersøkelsen gikk som den gjorde. Ultralyden viste ingen skade, men lysken min er øm og hoven, og jeg kan ikke gå ordentlig akkurat nå. Det gjør veldig vondt, sa Thoresen i et intervju lagt ut på nettsiden til Philadelphia Flyers.

Nordmannen ble truffet i lysken da han blokkerte et slagskudd fra hardtskytende Mike Green i NHL-sluttspillkampen mot Washington Capitals fredag, og legene fryktet først at de kunne bli nødt til å fjerne den ene testikkelen.

- Jeg føler meg veldig heldig. Pucken kunne gjort mye større skade, og jeg kunne også blitt truffet i ansiktet. Det var hell i uhell, sa Thoresen.

Etter at han lørdag ble utskrevet fra sykehus, sa lagledelsen at han kan være tilbake på isen allerede i søndagens kamp.

- Sjansen er der. Det er bare smertene som begrenser hva jeg kan gjøre. Akkurat nå føles det ikke som jeg kan spille, for jeg er veldig øm. Men jeg fortsetter å ise ned skadestedet og forsøker å få ned hevelsen, så får vi se hvordan jeg føler meg, sa han.

Han fikk en melding fra Mike Green som avfyrte det ulykksalige slagskuddet, og som også utlignet til 4-4 mens Thoresen vred seg i smerte på isen.

- Han kontaktet fysioterapeuten vår og ga meg en hyggelig melding. Han ønsket meg god bedring og sa han håpet alt ville gå bra. Det viste klasse, og det er sånn det skal være. Jeg satte stor pris på det, sa Patrick Thoresen lørdag kveld i intervjuet med en representant for klubbens medieavdeling.

SNART KAMPKLAR: Patrick Thoresen sier han ikke kan gå skikkelig, men han utelukker ikke at han er tilbake på isen i natt. Foto: AFP
SNART KAMPKLAR: Patrick Thoresen sier han ikke kan gå skikkelig, men han utelukker ikke at han er tilbake på isen i natt. Foto: AFP Vis mer

(NTB)

- Jeg kan ikke gå ordentlig nå

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer