Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kan ikke huske å ha sett City blitt utklasset på den måten

Liverpool hyllet etter City-slakt.

 FEIRER:  Martin Skrtel scoret Liverpools fjerde mor Mancehster City.  Foto: NTB Scanpix
FEIRER: Martin Skrtel scoret Liverpools fjerde mor Mancehster City. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): På en dag hvor Leicester tok over serieledelsen, og Manchester United vant en fotballkamp på overtid igjen, er det vanskelig å  skille seg ut.

Men Liverpools smadring av Manchester City, er langt der oppe.

The Guardians erfarne journalist Daniel Taylor var i sjokk etter oppgjøret. På Twitter skrev han:

- Jeg kan ikke huske å ha sett Liverpool spille så bra eller å ha sett City blitt utklasset på den måten på lang tid.

Tungt City-trener Manuel Pellegrini var selvfølgelig langt nede etter tapet. Han gikk ut mot eget lag da han fikk spørsmål om han forsto hva som hadde skjedd ute på gressmatta:

- Om jeg forstår hva som skjedde? Nei, det er umulig. Vi gjorde alt feil. Prestasjonen vår var veldig dårlig. Vi forsvarte oss svakt og vi var svake i angrep. De kunne scoret tre mål til, forteller Pellegrini til BBC.

I ekstase På den andre siden av skalaen var Jürgen Klopp. Liverpool-manageren løp rundt på Etihad og delte ut klemmer både til motspillere og egne spillere.

En stor skalp for Klopp og Liverpool, som nå kan legge bak seg et knallhardt borteprogram. Laget fra Beatles-byen har møtt alle toppklubbene på bortebane.

Og selv om han ikke var helt fornøyd, hyllet Klopp spillerne sine:

-  Det var langt fra perfekt, men vi tok våre sjanser og skapte mål. Dette var et stort steg. Vi ga dem ikke et sekund fred da de hadde ballen. I tillegg var vi farlige da vi kom framover. Men slike store seire blir fort glemt om man taper hjemmekamper. Forhåpentligvis kan vi bygge videre på denne seieren, sier Klopp til BBC.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media