- Jeg kan ikke jobbe for denne galskapen

Blackpool-sjefen tordner mot ligaledelsen.

HJALP IKKE: David Carney holdt Ashley Young i trøya i går kveld, men klarte ikke hindre Villa-seier. Foto: DAVID DAVIES/AP
HJALP IKKE: David Carney holdt Ashley Young i trøya i går kveld, men klarte ikke hindre Villa-seier. Foto: DAVID DAVIES/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Blackpool-manager Ian Holloway gjorde ti endringer på laget i går, da han sendte sine spillere ut på Villa Park.

Det endte med 3-2-tap for Aston Villa.

Og en etterforskning.

Som Wolves Forrige sesong ble Wolverhampton ilagt ei bot på 230 000 kroner for å ha stilt med et B-preget lag mot Manchester United. Manager Mick McCarthy byttet ut alle utespillerne som var med mot Tottenham og Wolves tapte med tre på Old Trafford.

I den neste seriekampen var ni av ti tilbake på banen.

McCarthy innrømmet at han gjorde sparte spillere mot United for at laget skulle være best mulig rustet mot Burnley lørdagen etter, en kamp med betydelig større poengmulighet for dem - uansett startoppstilling.

Holloway forklarte gårsdagens alle endringer med at laget ikke var svekket og han ikke hadde noe valg på grunn av tett kampprogram.

Krever svar Ifølge Press Association vil Premier League nå be om en redegjørelse, før de eventuelt ilegger Blackpool en straff.

Holloway vil trolig svare ligaledelsen med samme tordenbrøl han buldrer ut med på pressens spørsmål om hva han tenker om en eventuell straff.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer