- Jeg kan ikke love noen titler

Men Mesut Özil mener at Arsenal kan vinne Premier League

ØNSKER Å VINNE TITLER: Tyskeren kunne ikke love titler men uttrykte et ønske om å vinne Premier League med Arsenal. Özil har de siste dagene måtte tåle kritikk fra Florentino Perez på grunn av manglende profesjonalitet noe som har fått pappa Özil til å true med søksmål. (AP Photo/Matthias Schrader)
ØNSKER Å VINNE TITLER: Tyskeren kunne ikke love titler men uttrykte et ønske om å vinne Premier League med Arsenal. Özil har de siste dagene måtte tåle kritikk fra Florentino Perez på grunn av manglende profesjonalitet noe som har fått pappa Özil til å true med søksmål. (AP Photo/Matthias Schrader)Vis mer

(Dagbladet): Mesut Özil møtte i dag pressen for første gang sammen med Arsene Wenger foran helgas kamp mot Sunderland.

- Vi ønsker å spille offensiv og underholdene fotball uten å slippe inn mål. Jeg kan ikke love at vi kommer til å vinne trofeer, men jeg kan love at som lag kommer vi til å gjøre alt i vår makt for å oppnå det, sa Özil på dagens pressekonferanse.

Premier Leagues dyreste spillerkjøp gjennom tidene gjenntok også at tilliten til Wenger betydde mye for hans valg om å forlate Real Madrid til fordel for London-klubben.

- Når jeg snakket med Arsene på telefonen var han full av respekt overfor meg. Som spiller er det jeg trenger. Jeg ønsker ikke å snakke stygt om Real Madrid. Det kapitlet er ferdig og jeg ønsker å se fremover.

Wenger utelukket heller ikke at tyskeren kan starte mot Sunderland til helgen i fraværet til Tomas Rosicky. Han var også fast bestemt på at Özil kom til å bli en ledende figur for klubben og ta klubben til nye høyder.

- Jeg kjenner laget og vet hvilket talent som ligger i det. Hver eneste spiller ønsker suksess. Det kommer til å bli vanskelig fordi vi er i verdens tøffeste liga, avlsuttet Özil.

• Tyskeren kan få sin debut mot Sunderland på lørdag. Kampen starter klokken 16:00.