Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg kan ikke love, verken meg selv eller andre, at jeg ikke vil ruse meg igjen

Claus Lundekvam (41) har hatt det tøft mange ganger.

HATT DET TØFT: - Jeg er alkoholiker og narkoman, og jeg har hatt det tøft opptil flere ganger etter at jeg ble ansatt i TV 2 i 2010, sier Claus Lundekvam. Foto: BJØRN LANGSEM
HATT DET TØFT: - Jeg er alkoholiker og narkoman, og jeg har hatt det tøft opptil flere ganger etter at jeg ble ansatt i TV 2 i 2010, sier Claus Lundekvam. Foto: BJØRN LANGSEMVis mer

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Så er ventetida over. I et TV-studio i Bergen vil en eksklusiv og takknemlig gruppe fotballeksperter denne helga servere oss første runde av den 23. sesongen med Premier League-fotball.

En mann i det studioet er mer takknemlig enn de andre.

- Jeg gleder meg enormt. Det er et eventyr, og vi får lov til å være med på galskapen, sier Claus Lundekvam (41) - fire år etter at TV 2 hentet ham inn for å være Premier League-ekspert.

Kort tid i forveien hadde han den gangen stått fram som alkoholiker og narkoman.

- Jeg kommer alltid til å være takknemlig mot TV 2, sier Lundekvam nå.

- De har alltid vært der for meg, og de har alltid støttet meg. Det er også gjensidig, for jeg har alltid vært åpen om sykdommen min. Jeg er alkoholiker og narkoman, og jeg har hatt det tøft opptil flere ganger etter at jeg ble ansatt i TV 2 i 2010.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.