Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kan ikke regne med at det fortsetter sånn. Men jeg får prøve

Zucca etter pangstarten - men i natt kom et tap.

TAP: Mats Zuccarello og hans lagkamerater i New York Rangers gikk på et nytt tap torsdag og måtte reise målløse hjem fra Montreal. Foto: AP Photo/Winslow Townson
TAP: Mats Zuccarello og hans lagkamerater i New York Rangers gikk på et nytt tap torsdag og måtte reise målløse hjem fra Montreal. Foto: AP Photo/Winslow Townson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mats Zuccarello og hans lagkamerater i New York Rangers gikk på et nytt tap torsdag og måtte reise målløse hjem fra Montreal.

Montreal Canadiens ble for sterke og vant 3-0 hjemme i Bell Centre.

- Det er alltid slik at man må yte litt ekstra for å vinne mot de skikkelig gode lagene. I denne kampen synes jeg Rangers kom bra fra det og spilte godt. Vi har stor respekt for New York Rangers, for vi vet hva laget er i stand til. Jeg tror Rangers-spillerne fler det på samme måte når det gjelder oss, sa Canadiens Carey Price etter kampen. Han var naturlig nok svært fornøyd med seieren, som også var overbevisende.

Det har ikke vært noen god uke for Rangers, som også tapte hjemme tirsdag. Det skjedde etter at laget hadde fått en knallstart på sesongen med tre strake seire.

- Canadiens må få ros for denne kampen, for de ga oss ei skikkelig lekse i alle faser av denne kampen. Jeg vil vel si at de tok oss i skole, sa Rangers-trener Alain Vingeault.

I tirsdagens kamp mot Winnipeg Jets scoret Mats Zuccarello Rangers eneste mål, og sitt tredje for sesongen. Sesongstarten er den beste noen gang for den 28 år gamle nordmannen.

- Jeg kan ikke regne med at det fortsetter sånn, men jeg får iallfall prøve, sa Zuccarello til Nettavisen etter tirsdagens kamp.

Torsdag klarte verken Zucca eller noen av hans lagkamerater å putte pucken i mål. Etter en målløs første periode kom kampens første scoring snaut ni minutter ut i andre periode ved tsjekkiske Tomas Fleischmann. Canadierne sikret seieren mot slutten av tredje periode med to mål i løpet av halvannet minutt. Det var Dale Weise og Tomas Plekanec som satte inn de to siste scoringene.

Zuccarello var på isen i 18.21 minutter og var en av dem som fikk mest istid for Rangers. Han ble stående med minus ett poeng i protokollen ved kampslutt.

Montreal Canadiens er fortsatt ubeseiret i det som er lagets 98. NHL-sesong. Torsdagens seier var canadiernes femte på rad.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!