- Jeg kan ikke si høyt hva vi har gjort med Finn denne sesongen

Slik ble Finn Hågen Krogh en vinner.

SÅ GLAD BLIR MAN FOR SIN FØRSTE VERDENSCUPSEIER: Finn Hågen Krogh strakk armene i været og kjente på lettelsen over endelig å lykkes.Foto: AFP / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix
SÅ GLAD BLIR MAN FOR SIN FØRSTE VERDENSCUPSEIER: Finn Hågen Krogh strakk armene i været og kjente på lettelsen over endelig å lykkes.Foto: AFP / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DAVOS (Dagbladet): Ingen kunne gjøre noe med Finn Hågen Krogh i dagens sprintfinaler i Davos. Både i kvartfinalen, semifinalen og finalen stakk han direkte fra start og holdt hele veien inn.

Dermed tok Krogh sin aller første verdenscupseier. Det smakte godt for mannen som byttet fra allroundlandslaget til sprintlandslaget foran denne sesongen.

- Jeg skal ikke avsløre hemmeligheten, kanskje, men jeg har trent litt mer med overskudd i år enn jeg gjorde i fjor. Det ble hele tida litt hardt i fjor, da var jeg litt sliten hele tida, og da faller kvaliteten også, sier Krogh.

- Litt av tanken med å bytte lag var at sprintgruppa passer meg bedre som treningspartnere, og det har allerede gitt utslag i år, sier han.

Men det er ikke bare i sprint Krogh har lykkes dennes sesongen. Forrige helg ble han nummer to i minitouren på Lillehammer, blant annet etter en imponerende jaktstart der han nesten holdt Martin Johnsrud Sundby helt inn til mål.

- Jeg kan ikke si høyt hva vi har gjort med Finn denne sesongen. Det ville være å avsløre hemmeligheten, ler sprinttrener Arild Monsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer