- Jeg kan ikke sitte på kontoret og gråte over Ødegaard

Godset-treneren om å gi slipp på 16-åringen.

ADJØ: Strømsgodset drar til La Manga i dag, mens Martin Ødegaard holder pressekonferanse i Drammen.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ADJØ: Strømsgodset drar til La Manga i dag, mens Martin Ødegaard holder pressekonferanse i Drammen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg pressekonferansen med Martin Ødegaard direkte fra kl. 09.30

(Dagbladet): Strømsgodset-trener David Nielsen (38) er overbevist om at klubben klarer å fylle tomrommet etter Martin Ødegaard (16).

- Vi er stolte over at en av våre spillere skal ut i Europa. Men jeg kan ikke sitte på kontoret og gråte over Ødegaard, sier Nielsen til Dagbladet.

Strømsgodset reiser på treningsleir til La Manga i Spania i dag. På mange måter starter en ny hverdag. Men Nielsen understreker at klubben har vært i slike situasjoner før.

Normalt - Det er normalt at store personligheter etterlater seg et tomrom. Det skjedde med Stefan Johansen. Og det skjedde med Ronny Deila, Anders Konradsen og Odd Johnsen. Samtidig er dette styrken til Godset: Vi kommer alltid tilbake, sier Nielsen.

Treneren ville ikke si så mye mens «Sirkus Ødegaard» sto på som verst. Torsdag ble 16-åringen klar for Real Madrid. Nå står Nielsen friere til å uttale seg.

- Jeg som trener må holde fokus. Men ja, vi er glade for at Martin får denne muligheten. Det er også et av målene våre som klubb: Vi skal utvikle spillere som vi kan levere ut i Europa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.