Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg kan ikke tenke at det får lov til å fortsette

Sam Allardyce innser at jobben er i fare.

West Ham-manager Sam Allardyce medga at jobben hans er i fare etter onsdagens 0-6-tap for Manchester City i ligacupen.

Den smellen kom tre dager etter at et reservepreget West Ham-lag tapte 0-5 for Nottingham Forest i FA-cupen. Allardyce forklarte det med at han prioriterte Premier League og ligacupen.

I Premier League er West Ham nest sist før lørdagens bunnoppgjør mot Ole Gunnar Solskjærs Cardiff.

Fikk støtte «Big Sam» fikk offentlig støtte fra West Ham-formennene David Gold og David Sullivan før kampen mot Manchester City, men han medga etterpå at han trenger å snu situasjonen så raskt som mulig.

- Vi kan ikke fortsette å tape fotballkamper som manager, det er sikkert, sa han.

- Jeg kan ikke tenke at det får lov til å fortsette, og jeg vil ikke at det skal fortsette. Vi kjenner grunnene til at det skjer, men selv gode grunner vil ikke redde deg.

Ropte på managerens avgang West Ham har mange spillere ut med skader.

- Vi må få de spillerne tilbake så raskt vi kan, og vi må beholde tilliten til våre evner og grave oss ut av hullet vi er i, sa han.

Tilreisende West Ham-supportere ropte på Allardyces avgang mot slutten av onsdagens kamp. Han sa at han forstår deres frustrasjon.

- Slik er det når det ikke går bra. Da får manageren kritikk, og slik er det for meg i øyeblikket. Slik er denne jobben. Det er bare å ta det rett på haken og jobbe videre, sa han.

- Det er forståelig når de reiser så langt og laget blir slått så klart. Men vi er ikke de første som taper med mange mål her, og etter å ha fulgt Manchester City vet jeg at vi ikke blir de siste.

(NTB)