SKAPER REAKSJONER: WBA-spilleren Liam Ridgewell får kritikk etter at et bilde av ham er lekket til britiske The Sun. På bildet simulerer han at han tørker seg med sedler etter et dobesøk. Foto: AFP Photo/Paul Ellis og Faksimile fra The Sun.
SKAPER REAKSJONER: WBA-spilleren Liam Ridgewell får kritikk etter at et bilde av ham er lekket til britiske The Sun. På bildet simulerer han at han tørker seg med sedler etter et dobesøk. Foto: AFP Photo/Paul Ellis og Faksimile fra The Sun.Vis mer

- Jeg kan ikke tenke meg noe kvalmere enn dette

Premier League-spiller tørker seg med sedler etter dobesøk.

(Dagbladet): Premier League-spilleren Liam Ridgewell (28) fra West Bromwich Albion har havnet i medienes søkelys i England etter at et kontroversielt bilde er kommet på trykk i tabloidavisa The Sun.

På bildet simulerer Ridgewell at han tørker seg med sedler etter et dobesøk.

Bildet viser at han tørker seg med 20 pund-sedler, og foran fotballspilleren ligger det ifølge avisa totalt 1000 pund.

- Jeg kan ikke tenke meg noe kvalmere enn dette. Her snakker vi om forbilder, og en spiller som tjener mer i uka enn gjennomsnittet i lokalsamfunnet gjør i løpet av ett år. Han viser en total mangel på respekt, sier TV 2-kommentator Kasper Wikestad til Dagbladet.

- Kjøp billetter til fansen
Ridgewell har ifølge The Sun en ukelønn på 20 000 pund. Det tilsvarer 182 000 kroner.

- Det finnes titusner av mennesker som vil se fotball, men som ikke har råd til å gå på kampene. Prisene er skyhøye, og fotballspillere tjener mer enn noen gang. Det er klart dette provoserer. Det Ridgewell burde gjøre nå, er å kjøpe kampbilletter for en hel ukelønn, og gi billettene til West Bromwich-fansen som kan gå gratis på hjemmekamp, sier Wikestad.

- Arrogant og overbetalt
Bildet er sendt til avisa av en WBA-fan.

- Folk i West Bromwich tjener en brøkdel av denne idoten. Det gjør meg kvalm, sier personen som har sendt bildet.

- Vi har alltid sett på fotballspillere som arrogante og overbetalte, og her er beviset.

Ridgewell sier følgende:

- Bildet er tatt privat hos meg for åtte måneder siden. Det var ment som en spøk med en venn, som jeg nettopp hadde vunnet et personlig veddemål med, sier Ridgewell.

- Intensjonen var at bare ham skulle se bildet, og jeg beklager, sier han.

• I denne The Sun-saken kan du se bildet.