EN GOD SOMMER: I går reiste Rickie Lambert (nærmest) og resten av det engelske landslaget til Miami hvor de skal gjøre de siste forberedelsene til VM i Brasil. Og i dag ble det bekreftet at Lambert er klar for Liverpool, favorittlaget som vraket ham som 15-åring. Foto: FA / AFP / NTB Scanpix
EN GOD SOMMER: I går reiste Rickie Lambert (nærmest) og resten av det engelske landslaget til Miami hvor de skal gjøre de siste forberedelsene til VM i Brasil. Og i dag ble det bekreftet at Lambert er klar for Liverpool, favorittlaget som vraket ham som 15-åring. Foto: FA / AFP / NTB ScanpixVis mer

- Jeg kan ikke tro det. Jeg har elsket denne klubben hele livet

Lambert bekreftet klar for Liverpool.

(Dagbladet): Liverpool bekrefter på nettsiden sin at Rickie Lambert (32) er klar etter overgangen fra Southampton.

Ifølge The Guardian koster han Liverpool 4,5 millioner pund, og har skrevet toårskontrakt.

Han spilte aldersbestemt fotball fra han var 10 år gammel, men fikk ikke fortsette etter at han fylte 15.

Nå, 17 år seinere, kan han nesten ikke forstå at han likevel får sjansen i favorittklubben.

- Jeg kan ikke tro det. Jeg har elsket denne klubben hele livet. Jeg dro herfra for 17 år siden, og har ikke sluttet å elske den siden.

Nå går plutselig et par guttedrømmer i oppfyllelse i løpet av nær framtid. Først skal Lambert representere England i VM i Brasil, så er det hjem til spill for Liverpool.

- Jeg har alltid drømt om å spille for Liverpool, men jeg trodde sjansen for å få gjøre det var borte. Jeg trodde ikke jeg ville få muligheten, sier han via klubbens nettside.