- Jeg kan ikke trylle

ULLEVAAL (Dagbladet): Vi trenger fart, individuelle ferdigheter, og mer mot i det offensive spillet. Alle er enige om det. Men her kommer den triste sannheten fra Nils Johan Semb: - Legg til Steffen Iversen, André Bergdølmo og John Carew i form, og dette er de beste spillerne vi har.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og enda verre for de som roper om fornyelse og mer vågale og uforutsigbare spillervalg:

- At de jeg snakker om er de beste, er det ingen tvil om, sier Norges landslagstrener til Dagbladet. - Også jeg ser at vi ikke har den farten som skal til. Men fordi den ikke finnes per dato, er det ingen problemstilling.

- Jeg kan jo ikke trylle.

Fra tribuneplass på Ullevaal utviklet Norge- Nederland seg til en pinlig forestilling sett med norske øyne. Nederland på sitt mest behagelige spilte ballen rundt oss. Og fram til vi la om til 4- 4- 2 midtveis i andre omgang, kom vi knapt over midten.

Så ille var det.

- Ja, jeg er enig i det, sier Rosenborg-trener Nils Arne Eggen nærmest oppgitt. - Når det blir så tamt som her, blir det ikke stort til fotballkamp. Og skal vi ha noen mulighet i EM-kvalifiseringa, må vi ha fart framover.

- Slik vi spiller nå blir vi altfor lite modige.

Eggen freder Semb

Noen vil i dag begynne å rope på Nils Johan Sembs avgang. Utålmodigheten bak et fotballresultat kjenner ingen grenser. Men Nils Arne Eggen vil garantert ikke delta i den diskusjonen. Ut over følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer