- Jeg kan ikke vente med å skrive en bok om det

Sjarapova sarkastisk overfor sine rivaler.

SARKASTISK: - Og kveldens bilde er...., skriver tennisstjernen Maria Sjarapova vedlagt et bilde av hun selv og sine rivaler. Foto: NTB Scanpix / skjermdump
SARKASTISK: - Og kveldens bilde er...., skriver tennisstjernen Maria Sjarapova vedlagt et bilde av hun selv og sine rivaler. Foto: NTB Scanpix / skjermdumpVis mer

(Dagbladet): I dag starter den siste WTA-runden i tennis for sesongen. Som tradisjon er, samles de åtte høyest rangerte tennisspillerne til en mer uformell samling kvelden før sesongavslutningen tar til - og utøverne stiller i finere klær enn man kanskje er vant til å se de i.

Men da de åtte beste damene i verden ble samlet i Singapore, kan det virke som om noen koset seg mer enn andre. Og ikke minst var noen mest bare opptatt av sine telefoner.

Den russiske tennisstjernen Maria Sjarapova, som er ranket som nummer to i verden, delte et bilde med sine fans på Twitter om hvordan stemninga var på bakrommet mens de ventet på at pressetilstelningen skulle ta til.

- Og kveldens bilde er... :), skrev tennisspilleren tydelig sarkastisk.

På bildet vedlagt ser man rumenske Simona Halep i samtale med tsjekkiske Petra Kvitova, deretter følger danske Caroline Wozniacki, verdens-ener Serena Williams, polske Aga Radwanska og serbiske Ana Ivanovic - som alle er fullt opptatt med sine mobiler. Helt på enden av bildet ser man Maria Sjarapova som ser ut som hun ikke kunne hatt det mer kjedelig, og kanadiske Genie Bouchard som ser i motsatt retning.

Amerikanske Sports Illustrated fikk Sjarapova til å forklare bildet og bildeteksten, og hvorfor hun postet bildet.

- Det var fordi bildet sier tusen ord. Det er utrolig, og jeg kan ikke vente med å skrive en bok om det. Det så ut som om det var artig, gjorde det ikke? Jeg bare elsker sånt, svarte Sjarapova tydelig sarkastisk til Sports Illustrated.

Etter ventinga på bakrommet ble alle de åtte tennisspillerne avbildet med troféet som står på spill i Singapore - selvfølgelig i tillegg til de rundt 35 millioner kronene som ligger i vinnerpotten.

En ekstra liten gulerot har arrangørene i Singapore lagt i potten også. For den som blomstrer best under turneringen og går til topps, vil få en orkide i den botaniske hagen oppkalt etter seg, skriver danske BT.