- Jeg kan overta som landslagssjef

MOLDE (Dagbladet): - Jeg kan være en nødløsning som landslagssjef i en overgangsperiode hvis Nils Johan Semb mot formodning skulle si nei til å ta ansvaret videre.

Dette sier Egil Drillo Olsen til Dagbladet etter å ha kommentert TV-kampen mellom Molde og Stabæk i går. Samtidig slutter Drillo seg til gruppen av støttespillere for at Semb skal fortsette.

Best med Semb

- Det er den beste løsningen. Både at han fortsetter og skriver ny kontrakt til 2006, som han nå har muligheter til.

Drillo vet at Semb har et vanskelig valg:

- Jeg er livredd for at han sier nei. Vi er mange som jobber med å overtale Nils Johan til å fortsette. For norsk fotball er det beste løsning på lang sikt, sier Drillo.

- Hva med deg i en trenerrolle som støttespiller på landslaget for Semb?

- Den løsningen har ikke vært diskutert. Dessuten er den helt uaktuell. Vi snakker sammen jevnlig, men et slikt samarbeid har aldri vært tema. Vi står for den samme fotballfilosofien.

Egil Drillo Olsen synes ikke hans byggverk er i ferd med å rakne som følge av resultatene i de tre siste kampene og turbulensen i kjølvannet av blant annet et par nye Myggen-saker.

- Det har vært mye styr rundt Myggen. Jeg tror ting kan bli roligere nå som Myggen igjen har valgt å si nei til videre landslagsspill, sier Drillo.

TV-kommentatoren sier at det er like greit Myggen gir seg på landslaget.

Frykter nei

Ifølge eks-landslagssjefen vil Nils Johan Semb ta sin endelige avgjørelse i forhold til landslaget i morgen. Selv om har har god kontakt med Semb, vet han ikke hva som kommer ut av helgas vurderinger der han nå sitter i tenkeboksen i Åsgårdstrand.

- Jeg ikke bare frykter for at han sier nei. Jeg er livredd for det, understreker Drillo.

<B>BEREDT:</B> Hvis Semb går av, er Egil Olsen beredt til å stille opp.